He tarafta bedava Wifi

He tarafta bedava Wifi
TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın birçok yerinde sokaklarda internet paketimiz yoksa ya da yakınlarda kullanabileceğimiz bir kablosuz ağ yoksa interneti kullanamıyoruz.

Bu duruma bir çözüm getirebilmek için şehir belediyeleri devamlı olarak çalışmalar yapıyorlar. Son olarak örnek olarak Bağcılar'da ve ondan önce de California'da bu tarz çalışmalar yapılmıştı. Ancak buralarda şehrin genelinde değilde belli bölümlerinde bedava kablosuz ağ bulunuyordu. Bunların aksine Los Angeles'ta ise şehrin her yerinde kullanılabilecek ücretsiz kablosuz ağ için çalışmalar başladı.Geçtiğimiz günlerde hazırlanan tasarıyı kabul eden şehir konseyi şimdi bu çalışmayı hayata geçirebilecek olan şirketlerden teklif bekliyor. Belirtilene göre bu oluşturulacak olan kablosuz ağın hızı 2Mbps ile 5Mbps arasında olacak ve ücret ödeyenler ise çok çok daha yüksek hızlarda kablosuz internet kullanabilecekler.(teknokulis)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...