Twitter’ın ismi ve logosu değişiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Twitter’ın ismi ve logosu değişiyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Twitter’ın en büyük hissedarı olan Elon Musk, sosyal medya hesabında bir anket başlattı. Yapılan açıklamaya bakıldığında Twitter’ın adının değişebileceği görülüyor.

YAZAR: ZELİHA MANGIRCIOĞLU - 81,1 milyondan fazla takipçisi ile Twitter’ın en çok takipçi sahibi olan ilk 10 kişisinden biri olan Elon Musk, Twitter’ın adından W harfinin kaldırılıp kaldırılmayacağı sorusunu takipçilerine sordu. Sorulan bu soruda anket şıkları dikkatleri çekti. “Evet” ve “hayır” şeklinde olması beklenen anket şıklarının “evet” ve “tabii ki” şeklinde olduğu görüldü. Yani her halükârda Elon Musk’ın W harfini çıkarmak istediği görülüyor. Satın alma işlemi sonrası Twitter’ın yönetim kuruluna da giren Musk, Twitter’ın ikonik kuşuna da veda edeceğini açıkladı. Musk, yeni logonun “X” olacağını duyurdu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...