The Sims 5 oyunundan heyecan veren ilk bilgiler ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: VG247
- Güncelleme:
The Sims 5 oyunundan heyecan veren ilk bilgiler ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / VG247

The Sims Franchise Başkan Yardımcısı Lyndsay Pearson, The Sims 5'in online modu ile seriye yeni bir soluk getireceğini ifade etti.

Ünlü oyun stüdyosu Maxis, The Sims 5 oyunu üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ekip, stüdyonun bir diğer ürünü olan Animal Crossing serisinden ilham alarak çeşitli fikirleri araştırıyor. Bu anlamda beklenen oyunun, çok oyunculu özellikleri içeren serideki ilk oyun olacağı öğreniliyor.

THE SIMS 5 ONLİNE MODA SAHİP OLACAK

The Sims Franchise Başkan Yardımcısı Lyndsay Pearson yakın zamanda katılmış olduğu bir podcast programında, Maxis ekibinin şu anda çok oyunculu oyunu The Sims serisine nasıl entegre edeceği konusunda yeni yöntemler üzerinde çalıştığını ifade etti. Pearson'ın açıklaması şu şekilde oldu:

"Kesinlikle çok oyunculu oyunu tanıtmak istiyoruz. 'Yabancılarla dolu bir dünyaya girmek' gibi korkutucu anlamda çok oyunculu değil, kelimenin tam anlamıyla arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir oyun... Bunu pek çok farklı şekilde yapabiliriz, bu yüzden birçok seçeneği araştırıyoruz. Çünkü çok oyunculu oyun pek çok farklı biçime bürünebilir."

The Sims 5 oyunundan heyecan veren ilk bilgiler ortaya çıktı

OYUN, ANIMAL CROSSING'DEN İLHAM ALACAK

Pearson, ekibin The Sims 5'in çok oyunculu modunun yeteri kadar serinin tarzını ve ruhunu yansıttığından emin olmak istediğini ifade ediyor. Bunun için ise çalışanların Animal Crossing serisinden bazı fikirler konusunda ilham alabileceğini dile getiriyor.

Ekip ile birlikte her zaman Animal Crossing hakkında konuştuklarını dile getiren Pearson, "Animal Crossing'in son birkaç yılında insanların arkadaşlarıyla birlikte oynamanın keyif aldığı bir oyun haline geldiğini gördük" dedi. Tecrübeli yönetici, The Sims 5'in online modu için de hedeflerinin aynısı olduğunu aktardı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: VG247
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...