İsrail askerlerinden küstah hareket! Camiyi bombalayıp kahkaha attılar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail ordusu 44 gündür topyekün abluka altına aldığı Gazze Şeridi'nde yine bir camiyi hedef aldı. İşgal güçleri camiyi bombalarken bir yandan da kahkaha attı.

Hamas’ın saldırılarını bahane eden İsrail 44 gündür aralıksız olarak Gazze Şeridi’ni bombalıyor. Katliamlarına her gün bir yenisini ekleyen işgal ordusu sivil gözetmeksizin hedeflerini yok etmeyi sürdürüyor.  Çatışmaların başından bu yana Gazze’de çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 12 bine yakın insan canından oldu. İşgal güçleri sık sık okul, hastane, mülteci kampları, kilise ve camileri hedef aldı. 

CAMİ BOMBALAYIP KAHKAHA ATTILAR

İsrail Askerleri saldırılarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmiyor. Askerler, Gazze’de hedef tahtası yaptığı bir camiyi kahkahalar eşliğinde bombalarken o anları kayda aldı. Görüntüler büyük tepki topladı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...