Tanıtıma saatler kala! Apple Watch Series 9'un yeni kordonu sızdırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Apple Insider
- Güncelleme:
Tanıtıma saatler kala! Apple Watch Series 9'un yeni kordonu sızdırıldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Apple Insider

Apple, bugün iPhone 15 serisinin ve Apple Watch Series 9 modelinin tanıtılacağı Wonderlust etkinliğine ev sahipliği yapacak. Etkinliğe saatler kala Apple Watch Series 9'un yeni kordonu sızdırıldı.

Apple, bugün iPhone 15 serisinin ve Apple Watch Series 9 modelinin tanıtılacağı Wonderlust etkinliğine ev sahipliği yapacak. Etkinliğe saatler kala Apple Watch Series 9'un yeni kordonlarından biri, X'te (eski adıyla Twitter) ortaya çıktı. FineWoven adı verilen kordon, klasik tasarımıyla sosyal medyada dikkat çekti.

APPLE WATCH SERIES 9 İÇİN FINEWOVEN KORDON, KLASİK TASARIMIYLA ÖN PLANDA

Apple Insider tarafından bugün yayınlanan haberdeki görsele göre FineWoven adı verilen kordon, kolayca ayarlanabilmesi için bölümlere göre ayrılarak tasarlandı. Kordon, oval kenarlı ve donuk kahverengi bir yapıdan oluşuyor. FineWoven'un en önemli özelliklerinden biri de deri olmaması.

Firma artık telefon kılıflarında ve akıllı saatlerin kordonlarında deri kullanmayacak. Teknoloji devi şirket bu sayede çevreye verdiği zararı en aza indirmek istiyor. Deri kılıflar yerine imitasyon deriye sahip farklı yapıda ve yine uzun süre dayanıklı yapıda olacak kılıf ve kordonlar üretecek.

Tanıtıma saatler kala! Apple Watch Series 9'un yeni kordonu sızdırıldı

Öte yandan kısa süre önce çıkan ön bilgilerde bugün tanıtılacak Apple Watch Series 9 modelinin yeni kalp sensörüyle geleceği belirtilmişti. Yeni ve gelişmiş kalp sensörü, öncel modellere kıyasla daha doğru ölçümler yapacak. Yeni ve iyileştirilmiş sensörler sayesinde Apple Watch Series 9, kullanıcıları için adeta "yakındaki doktor" görevi görecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Apple Insider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...