Tam 13 yıldır bekleniyor! Bir türlü tanıtılmayan Dead Island 2 oyununun çıkış tarihi açıklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tam 13 yıldır bekleniyor! Bir türlü tanıtılmayan Dead Island 2 oyununun çıkış tarihi açıklandı

TEKNOLOJİ Haberleri

Dead Island 2 oyununun çıkış tarihi nihayet açıklandı. İlk oyunun ardından 13 yıl geçmişti ve uzun bir sürenin ardından oyunseverlerin merakla beklediği ikinci oyunun çıkış tarihi de belli oldu. 

Korku oyunu denilince oyun meraklılarının aklına gelen ilk oyunlardan biri de Dead Island. Zombileri öldürüp verilen görevlerin yerine getirilmesini şart koşan oyunda beklenen gelişme yaşandı. Renkli ama zombilerle dolu bir dünyada heyecan veren bir mücadelenin içinde kendini bulan oyuncular ikinci oyunu uzun yıllardır merakla bekliyordu ve nihayet o tarih açıklandı.

Dead Island’ın ilk oyunu 2011 yılında piyasaya sürüldü. Oyun çok kısa sürede büyük bir popülerlik kazandı. Ancak oyuncular ikinci oyunun ne zaman çıkacağını merak etmeye başladı. Geliştiriciler, ikinci oyun için ha geldi ha geliyor dedi fakat 13 yıldır Dead Island’ın ikinci oyunu çıkmadı. Binlerce oyuncu geliştirme ve çıkış tarihine ilişkin iddiaların gerçekleşmemesi üzerine büyük bir hayal kırıklığı yaşarken çıkış tarihinin Nisan 2023 olduğu açıklandı.

DEAD ISLAND 2 ÇIKIŞ TARİHİ AÇIKLANDI

Zombi evreninde geçen sevilen oyun Dead Island 2 için ilk başta 3 Şubat tarihine işaret edilmişti. Ancak tanıtım tarihi 28 Nisan’a ertelendi. Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Dambuster Studios, Dead Island 2 çıkış tarihinin 21 Nisan 2023 olduğunu açıkladı.

İnternet sitesi üzerinden oyunun fragmanı, hazırlanan özel video içerikleri ve ön sipariş linklerine artık ulaşmak mümkün. Bu da oyunun çıkış tarihine gerçekten de çok az zaman kaldığının en büyük göstergesi.

DEAD ISLAND 2 FİYATLARI

Merakla beklenen ve ön siparişe açılan Dead Island 2 oyunun fiyatları şu şekilde;

Epic Games – 429 TL

Epic Games platformunda oyuna ilişkin şu şekilde bir açıklama yer alıyor: “Ölümcül bir virüs Los Angeles'ta yayılıyor ve insanları zombilere dönüştürüyor. Isırılmış ama bağışıklığı olan birinden fazlası olarak, salgının ardındaki gerçekleri bul ve kim... veya ne olduğunu keşfet. Ön satın alım yap ve Memories of Banoi'yi al!"

Yani ilk oyunda olduğu gibi yine oyuncular zombileri öldürmeye çalışacak ancak başka görevler de olacak.

Öte yandan, Dead Island 2 oyunu 21 Nisan 2023'ten itibaren PC, PlayStation 4 ve 5, Xbox Series, Xbox One platformlarında kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

(Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...