Ünlü heavy metal grubu Metallica’dan deprem bölgesine 250 bin dolarlık bağış

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ünlü heavy metal grubu Metallica’dan deprem bölgesine 250 bin dolarlık bağış

MAGAZİN Haberleri

ABD'li ünlü heavy metal müzik grubu Metallica'nın All Within My Hands (AWMH) derneği, ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için 250 bin dolar bağış yaptığını duyurdu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremin ardından ünlü isimler de tek yürek oldu. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken Türkiye'de yaşanan felakete dünyaca ünlü müzik grubu Metallica da sessiz kalmadı.

250 BİN DOLAR BAĞIŞLADILAR

Grubun üyelerince kurulan AWMH derneği, Türkiye'deki kurtarma çabalarına acil destek için afet yardım kuruluşu "Direct Relief" ve deprem bölgelerine yiyecek sağlayan "World Central Kitchen"a 125'er bin dolar bağışladı.

Dernekten yapılan açıklamada, "AWMH, çok ihtiyaç duyulan tıbbi yardım ve yemekleri finanse etmeye yardımcı olmak için Direct Relief ve World Central Kitchen'a 125'er bin dolar bağışta bulundu" ifadesine yer verildi.

Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...