Spotify en çok dinlediklerim nasıl bakılır? Spotify 2023 en çok dinlediklerim, Wrapped 2023 nereden bakılır?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Spotify en çok dinlediklerim nasıl bakılır? Spotify 2023 en çok dinlediklerim, Wrapped 2023 nereden bakılır?

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Spotify en çok dinlediklerim nasıl bakılır, nereden bakılır? | Spotify 2023 en çok dinlediklerinizi nasıl bakabileceğinizi ve her yıl sonu Spotify tarafından hazırlanan yıl içerisindeki favori şarkılarınızın yer aldığı Wrapped 2023’ü nasıl görüntüleyebileceğinizi haberimizde adım adım anlattık. Peki, Spotify en çok dinlediklerim nasıl bakılır, diyenler hangi adımları izlemeli? İşte, Spotify en çok dinlediklerinizi telefondan veya bilgisayardan (PC) görüntüleme yöntemi…

Spotify en çok dinlediklerim nasıl bakılır? Spotify’da en çok dinlediğiniz şarkıları nasıl görebileceğinizi merak ediyorsanız, bu haberimizde yer alan adımları izleyerek Spotify en çok dinlediklerim bölümünü görüntüleyebilirsiniz. İşte, Spotify en çok dinlediklerim nasıl bakılır? Yanıtı ve Wrapped 2023 hakkında bilgiler…

“SPOTIFY EN ÇOK DİNLEDİKLERİM” NASIL BAKILIR?

Eğer Spotify'da en çok dinlediğin şarkıları görmek istiyorsan, Spotify'ın kendi platformu üzerinden bu bilgilere erişebilirsin. İşte, adım adım Spotify en çok dinlediklerim bakma yolları…

Bilgisayar veya Web Tarayıcısı Üzerinden:

  • Spotify'ın web sürümünü kullanarak, tarayıcını aç ve Spotify Web Player adresine git.
  • Spotify hesabına giriş yap.
  • Sol üst köşede bulunan "Kütüphane" veya "Your Library" seçeneğine tıkla.
  • "Çalma Listelerin" veya "Playlists" sekmesine tıkla.
  • "En Çok Dinlenenler" veya "Your Library" içerisindeki "Wrapped" gibi bir özel çalma listesine ulaşabilirsin. Spotify genellikle yılın sonlarına doğru "Wrapped" adında bir yıllık özet sunar.

Mobil Uygulama Üzerinden:

  • Spotify mobil uygulamasını aç.
  • Ekranın alt kısmındaki "Kütüphane" veya "Your Library" sekmesine tıkla.
  • "Çalma Listelerin" veya "Playlists" bölümüne git.
  • Burada "Wrapped" veya "En Çok Dinlenenler" gibi özel çalma listelerini bulabilirsin.

SPOTIFTY WRAPPED NEDİR, NASIL BAKILIR?

Her yılın sonunda, Spotify genellikle kullanıcıların yıl boyunca en çok dinledikleri şarkıları ve sanatçıları öne çıkaran özel bir hizmet sunar. Bu hizmet genellikle "Spotify Wrapped" olarak adlandırılır.

Spotify Wrapped için Spotify Wrapped sayfasını ziyaret edebilir veya Spotify mobil uygulamasındaki "Araştırma" bölümünde özel olarak sunulan "Wrapped" bölümüne gidebilirsin.

Spotify en çok dinlediklerim nasıl bakılır? Spotify 2023 en çok dinlediklerim, Wrapped 2023 nereden bakılır?

SPOTIFY ÖZETİNDE NELER VAR?

Spotify özeti, bir kullanıcının en çok dinlediği beş sanatçıyı, en sık dinlediği şarkıları ve favori müzik türlerini içerir. Platformdaki içerik üreticileri de kendi içeriklerinin o yıl ne kadar dinlendiğini gösteren bir Spotify özetine erişebilirler. Bireysel verilerin yanı sıra, Spotify özeti genellikle Spotify platformundaki genel aktiviteyle ilgili bilgileri de sunar. Bu bilgiler yılın sadece 1 Ocak'tan başlayarak son iki ayına kadar olan süreci kapsar, ancak net tarihleri herkes için belirtilmez.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...