PlayStation Plus Eylül 2023'te hangi oyunları ücretsiz verecek? İşte liste...

Düzenleyen: / Kaynak: NTV
- Güncelleme:
PlayStation Plus Eylül 2023'te hangi oyunları ücretsiz verecek? İşte liste...

TEKNOLOJİ Haberleri  / NTV

PS Plus Eylül 2023 oyunları belli oldu. PlayStation Plus Eylül 2023 ücretsiz oyun listesi de açıklandı. İşte oyunseverlerin merakla beklediği ücretsiz oyunlar...

PlayStation Plus aboneleri Eylül ayında hangi oyunları ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebileceklerini merak etmeye başladı. Zaman daraldıkça oyunseverlerin heyecanı katlanarak büyüyor. Peki, PS Plus Eylül ayında hangi oyunları ücretsiz olarak verecek? İşte liste... 

PS PLUS EYLÜL 2023 ÜCRETSİZ OYUNLAR NELER?

Oyunseverlerin heyecanla beklediği ana çok az kaldı. PS Plus kullanıcıları PlayStation'ın Eylül 2023 oyunlarını açıklamasını merakla bekliyor.

NTV'nin Express'ten aktardığı bilgilere göre, teknoloji devi ve oyun dünyasının önde gelen ismi Sony ücretsiz oyunların listesini resmi olarak 30 Ağustos'ta açıklayacak. Bu oyunlar hem PS4 hem de PS5 konsollarında oynanabilecek.

Açıklamanın ardından 5 Eylül'den itibaren PS Plus aboneleri oyunları kütüphanelerine ekleyebilecek.

İşte, önümüzdeki ay PS Plus abonelerine ücretsiz sunulması beklenen oyunlar:

Nier: Automata,

Little Nightmares 2,

Hitman 3

Bu arada, Ağustos ayında PS Plus, PGA Tour 2K23, Dreams ve Death's Door oyunlarını abonelerine sundu. Bu oyunlar halen mevcut ve kütüphanenize ücretsiz bir şekilde eklemek için süre azalıyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...