Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nden görüntüler paylaşıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nden görüntüler paylaşıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Selçuk Bayraktar, Baykar'ın yüksek teknolojiye sahip İHA platformlarını milli ve özgün olarak geliştirdiği, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ne ait görüntülerini paylaştı. Merkezde Ar-Ge tesislerinin yanı sıra birçok sosyal alan mevcut. Çalışanların çocukları için kreşten futbol sahasına, saunadan konaklama tesislerine kadar her şey var.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

UZAY ÜSSÜ GİBİ...

200 bin metrekare arsa üzerine kurulu olan dünyanın en nitelikli sosyal donatılarına sahip tesiste Ar-Ge ve Tasarım Merkezi, üretim, mekanik ve elektronik entegrasyon fazları bir arada bulunuyor. 58 bin metrekarelik modern Ar-Ge ve Tasarım merkezinde 13 farklı mühendislik disiplini bir arada çalışıyor. Üretim ve entegrasyon tesisleri ise 100 bin metrekare kapalı alanda yer alıyor. 

https://twitter.com/Selcuk/status/1644418670368628757

FUTBOL SAHASINDAN SPA MERKEZİNE KADAR HER ŞEY MEVCUT

Ayrıca 24 bin metrekarelik Baykar Park’ın içinde suni çim futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları ile yürüyüş parkuru mevcut. Ar-Ge ve Tasarım Merkezi içinde de mescid, konferans salonu, cep sineması, iki kapalı havuz, hamam, sauna, spa merkezi ve fitness salonu var.

ÇALIŞANLARIN ÇOCUKLARINA KREŞ

Çocuk sahibi çalışanlar için ise kreş, 45 oda, 70 yataklı konaklama tesisi ile 670 kişilik oturma kapasitesine sahip yemekhane, iki adet kafeterya, 440 aracın park edebileceği 22 bin metrekarelik otopark da tesislerin içinde...

(İHA)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...