Bütçe dostu Oppo A98 5G performans testinde: Teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bütçe dostu Oppo A98 5G performans testinde: Teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu!

TEKNOLOJİ Haberleri

Oppo, uzun süredir yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyordu. Performans testinde görülen cihazın Oppo A98 5G modeli ortaya çıktı. Orta segmentin kralı niteliğinde olacak cihaz için neler bekliyoruz? Habere göz atalım.

Oppo A98 5G, Geekbench performans testinde görüntülendi. Akıllı telefon; tek çekirdekli testte 899, çok çekirdekli testten de 2114 puan aldı. Gizchina tarafından yayınlanan haberde Oppo A98 5G'nin teknik özellikleri ve tasarımı da belli oldu.

OPPO A98 5G TEKNİK ÖZELİKLERİ VE TASARIMI

Oppo A98 5G, gücünü 6 nanometre üretim sürecinden geçen Snapdragon695 işlemcisinden alacak. Bu işlemci; iki adet 2.2 GHz hızında Cortex-A78 ve altı adet 1.7 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik birimi ihtiyacını da Adreno 619 ile sağlıyor.

Bütçe dostu Oppo A98 5G performans testinde: Teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu!

Akıllı telefon; 6.7 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında, 20:9 en boy oranına sahip Full HD Plus ekrana sahip olacak. Bu ekranın tam ortasına konumlandırılmış delik tasarımlı 32 Megapiksel özçekim kamerası bulunacak. 

Oppo A98 5G'nin arka panelinde de 64 Megapiksel ana, 2 Megapiksel derinlik ve 2 Megapiksel de makro kamera bulunacak. Geekbenck testinde yer alan bilgilere göre 8 GB RAM ile gelecek telefon, Android 13'ü destekleyecek. Depolama konusunda ayrıca farklı seçeneklerin gelmesi de muhtemel.

Akıllı telefonun tanıtım tarihiyle ilgili bilgi mevcut değil. Fakat fiyat etiketinin ortalama 290 dolar (5 bin 647 Türk Lirası + vergiler) olması bekleniyor.

Öte yandan Gizchina tarafından paylaşılan görselde cihazın ön panelinde kavisli ve delikli ekran dikkat çekiyor. Arka panelde ise alt alta konumlandırılmış iki adet kamera ve siyah renk seçeneği görünüyor. Farklı renk seçenekleri olup olmayacağıyla ilgili ön bilgi yok.

(Gizchina)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...