Microsoft Bing güncellendi: Spor alanında gelişiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Microsoft Bing güncellendi: Spor alanında gelişiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Yapay zeka destekli Microsoft Bing arama motoru güncellendi. Arama motoru yanıt verme konusunda hız kazanırken spor alanında da bilgilerini genişletti. Ayrıca birçok yeni özellik daha kazandı.

Microsoft Reklamcılık ve Web Hizmetleri Başkanı Mikhail Parakhin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Bing arama motorunu güncellediklerini duyurdu. Parakhin'in yaptığı açıklamaya göre yapay zeka destekli arama motorunun cevap verme süresi yüzde 25 azaldı. Bing'in düşünme süresinin azalmasıyla kısalan cevap verme süresi sayesinde kullanıcı, yapay zeka destekli arama motoruna soruyu sorduktan sonra yüzde 25 daha az bekleyecek. 

MICROSOFT BING'İN SPOR BİLGİSİ DE ARTTI

Techradar tarafından paylaşılan habere göre Microsoft Bing'in spor bilgisi de arttı. Yapay zeka destekli arama motoru artık NHL'den Fifa Kadınlar Dünya Kupası'na kadar çok daha geniş bilgi yelpazesine sahip oldu. Yani arama motoru spor alanındaki soruları çok daha doğru ve hızlı bir şekilde yanıtlayacak.

Parakhin tüm bunlar dışında Bing'in oldukça yüksek kullanıcı sayısına sahip olduğunu belirtti. Ek olarak kullanımdaki en çok artış zamanı için de Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve Uzak Doğu'daki çalışanların işe başladığı saatlerin olduğunu belirtti. Yani insanlar, işlerini yaparken yapay zeka destekli arama motoru Bing'den yardım alıyor.

Bing ayrıca gelen güncellemeyle alışveriş listesi yapma, PDF özetleme, LinkedIn gönderileri oluşturmada destek olma ve tavsiye verme gibi özellikler de kazandı. Arama motorunun bu özellikleri sayesinde çalışan insanlar işlerini çok daha kolay bir şekilde yapacak.

(Kaynak, Techradar)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...