Son dakika: Fenerbahçe 3 ayrılığı birden duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Fenerbahçe 3 ayrılığı birden duyurdu

SPOR Haberleri

Son dakika haberine göre; Fenerbahçe Kulübü yaptığı resmi açıklamayla Dimitris Pelkas, Ezgjan Alioski ve Mergim Berisha ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Son dakika Fenerbahçe haberi: Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetimindeki kadroyu şekillendirmek için harekete geçti. Sarı lacivertliler son olarak Dimitris Pelkas, Ezgjan Alioski ve Mergim Berisha ile karşılıklı olarak anlaşılarak yolların ayrıldığını bildirdi. 

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Dimitris Pelkas, Ezgjan Alioski ve Mergim Berisha ile yollarımız ayrılmıştır.

Augsburg Kulübü'nün satın alma opsiyonunu kullanarak transfer ettiği Mergim Berisha'ya, sözleşmeleri sona ererek takımımızdan ayrılan Dimitris Pelkas ve Ezgjan Alioski'ye katkıları için teşekkür ediyor; Kariyerlerinin geri kalanında başarılar diliyoruz" denildi.

FENERBAHÇE, BERISHA'DAN KAÇ PARA KAZANDI?

Bundesliga temsilcisi Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisi için Fenerbahçe'ye 4 milyon 500 bin Euro ödedi. Kırmızı beyazlılar, geçen sezon kiralama ücreti olarak sarı lacivertliler'e 300 bin Euro ödemişti. Fenerbahçe, 2021-2022 sezonunda Berisha için RB Salzburg'a 5 milyon Euro ödemişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...