İş yerleri için mobil çalışan takımı kurdu

Düzenleyen:
İş yerleri için mobil  çalışan takımı kurdu

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft Teams ile mobil çalışanlar ortak belge üzerinde birlikte çalışabiliyor, farklı konularda görüş bildirip, konferans görüşmesi yapabiliyor

Mobiliteyle birlikte günümüz iş hayatı yeniden şekilleniyor. Eskiden masa başında çalışırken, şimdi çalışanların yüzde 70’i ofis dışında vakit geçiriyor. Mobiliteyle birlikte şirketlerin takım olarak çalışma ihtiyaçları da artıyor. Bu ihtiyaçtan yola çıkan Microsoft, sohbet tabanlı ekip çalışma platformu ‘Teams’ hizmetini geliştirdi. Türkiye’nin de bulunduğu 181 ülkede kullanıma sunulan Microsoft Teams ile mobil çalışanlar ortak belge üzerinde birlikte çalışabiliyor, farklı konularda görüş bildirip, konferans görüşmesi yapabiliyor. Skype desteği ve GIF/Emoji paylaşımı gibi özellikleri bulunan Microsoft Teams’in Office 365 aboneleri tarafından ücretsiz olarak kullanabileceğini belirten Microsoft Office Pazarlama Grup Müdiresi Çiğdem Kayalı “KOBİ’lerden büyük kurumlara, öğrencilerden tüketicilere kadar herkes Office 365 kullanıyor. Bu paket artık sadece Office uygulamalarını değil onlarca farklı hizmeti de üzerinde barındırıyor. Office 365’e son bir yılda 150’yi aşkın güncelleme geldi. Bunlar arasında Microsoft Teams, Outlook Customer Manager, Booking gibi yeni hizmetlerin yanı sıra Office uygulamalarında da Maps, Zoom, QuickStarter, Researcher, Editor gibi yeni özellikler eklendi. Office artık bildiğiniz Office değil. Excel’de yapmak istediğiniz pek çok işlem için gerekli formülü kendisi oluşturuyor. Aynı şekilde PowerPoint verdiğiniz konu başlığında sunumu sizin için hazırlıyor. Word, sadece kelimelerinizi dil bilgisi açısından düzeltmiyor, artık daha vurucu cümleler oluşturmanız için öneride bulunuyor. Her geçen gün yeni servis ve hizmetlerin sayısı artıyor. Tüm bunlar sayesinde kullanıcılar artık ofislerine gitmeden, istedikleri yerden, istedikleri an çalışabilecekler” dedi. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...