iPhone 4S ve Iphone 5'i 200 dolara Windows Phone ile takas edin

iPhone 4S ve Iphone 5'i 200 dolara Windows Phone ile takas edin

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz haftalarda Nokia'yı satın alan Microsoft akıllı telefon piyasasında yerini sağlamlaştrımanın yollarını arıyor.

Firma Iphone ve Android telefonların egemen olduğu piyasada "ben de varım" demek için farklı bir yöntem deneme yolunda. Microsoft mağazalarına gelen Iphone 4S ve Iphone 5 kullanıcılarına en az 200 dolardan yeni bir telefon takas etme imkanı sunuyor.Akıllı telefon sektöründe sadece %3'lük paya sahip Nokia, Microsoft destekli Windows Phone işletim sistemini güçlendirmek için oldukça efor sarfediyor. Rakibi Apple'ın yeni akıllı telefonları İphone 5S ve 5C'nin ilk 3 günde 9 milyon satması Microsoft'u durduracak gibi görünmüyor. Oyunu kendi kurallarına göre oynayan Microsoft eski İphone sahiplerine oldukça farklı bir teklif sundu.Microsoft,iPhone 4S ve Iphone 5 telefonlarını Windows Phone telefonlarıyla değiştirmek isteyen tüketicilere en az 200 dolar ödeyeceğini açıkladı. Teknoloji devi, birkaç hafta önce ABD'li tüketicilere benzer bir teklif götürmüş ve iPad sahiplerine bir hediye çeki karşılığında tabletlerini Microsoft mağazalarında değiştime şansı sunmuştu."Recycle for Rewards" programı kapsamında teklifin yapıldığını söyleyen Microsoft yetkilisi, "bu program sayesinde bir çok kullanıcının akıllı telefonlarından ve eski teknolojik cihazlardan kurtularak yenilerine kavuşacağını" söyledi.Apple'ın iPad'in ardından son dönem piyasaya sunduğu Iphone 5S ve 5C'ye karşı Microsoft'un hamlesini "cesaretli" olarak nitelendiren analistlere göre kampanyanın ne kadar başarılı olacağını söylemek şimdiden erken.Apple'ın geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürdüğü Iphone 4 ve Iphone 3GS gibi eski modellerin takas edilemediği kampanya, ABD'de 3 Kasım'da sona erecek.(uzmanabi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...