Trabzonspor'da gözler Avrupa'ya çevrildi

/ Kaynak: CHA
Trabzonspor'da gözler Avrupa'ya çevrildi

SPOR Haberleri  / CHA

Spor Toto Süper Lig'deki 3 maçlık galibiyet serisiyle çıkışa geçen Trabzonspor'da gözler Avrupa'ya çevrildi.

Spor Toto Süper Lig'deki 3 maçlık galibiyet serisiyle çıkışa geçen Trabzonspor'da gözler Avrupa'ya çevrildi. UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon oynadığı 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, J Grubu'ndaki ikinci sahasında karşılaşacağı İtalyan ekibi Lazio'u da yenerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. nbsp;Grup maçlarına deplasmanda Apollon Limassol'u 2-1 yenerek başlayan Trabzonspor, ikinci maçında ise J Grubu'nun favorasi olarak gösterilen Lazio'yu perşembe akşamı konuk edecek. Ligdeki Torku Konyaspor maçından sonra verilen bir günlük iznin ardından Lazio hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla başlayacak olan Karadeniz fırtınası, zorlu Lazio maçını kazanmanın planlarını çalışacak. nbsp;Zorlu maç öncesi Konya maçında sakatlanan Soner Aydoğdu dışında eksiği bulunmayan bordo-mavililerde, teknik ekip sakatlığı geçen Gustavo Colman'ı hem mental hem de gizilsek açıdan Lazio maçına hazırlamak için yoğun bir çaba sarf edecek. İki günlük antrenmanda talebelerine güçlü rakipleri karşısında yapmaları gerekenleri ezberlettirecek olan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, futbolcularında bu maçta daha fazla mücadele etmelerini isteyecek. nbsp;
LAZİO YARIN GELİYOR nbsp;
Bu arada, Trabzonspor'un rakibi Lazio, yarın saat 14.00'de Trabzon'a gelecek. Ardından maç saatine kadar konaklayacakları otele geçecek olan İtalyan temsilcisi, son çalışmasını da müsabakanın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacak. nbsp;Lazio Teknik Direktörü Vilademir Petkoviç ile Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay yarın akşam saatlerinde Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı yapacak. Trabzonspor ise zorlu maçın son idmanını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirecek.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...