Instagram ve Gmail’den mavi tik atağı

- Güncelleme:
Instagram ve Gmail’den mavi tik atağı

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter’ın ardından Instagram ve Gmail de mavi tik dönemini başlattı.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Instagram mavi tik için web üzerinden 11,99 dolar talep ederken  bu rakam mobil cihazlarda 14,99 dolara çıkıyor.  Meta Verified mavi tik aboneliği satın almak isteyenler ise aylık 279,99 TL ödeyecek. Kullanıcıların mavi tik özelliğini satın alabilmeleri için bekleme listesine kaydolmaları gerekiyor. Bekleme listesine katılmak için; profil sayfasının sağ üst köşesinde bulanan menü ikonuna basıp Meta Verified seçeneğine tıklayarak bekleme listesine katılabilirsiniz.

Diğer yandan Gmail de gönderenin adının yanında mavi onay işareti göstermeye başlayacak. Doğrulanmış onay işareti, Gmail’in mevcut Mesaj Tanımlama için Marka Göstergeleri (BIMI) özelliğini temel alıyor. Şirketin bu hamlesi, kullanıcıların gelen maillerin gerçek mi yoksa dolandırıcılık amaçlı mı olduğunu anlamasını kolaylaştırılacak. Böylece spam maillerin önüne geçilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...