İnce ve hafif: Oppo Find N3 özellikleri belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İnce ve hafif: Oppo Find N3 özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Oppo, gelecek ay üzerinde çalıştığı katlanabilir akıllı telefonu Find N3 modelini tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken muhtemel teknik özellikleri de belli olmaya başladı.

Gizmochina tarafından paylaşılan habere göre Oppo, bu yılın sonlarında katlanabilir akıllı telefonu Find N3 modelini tanıtacak. Akıllı telefon, gücünü 4 nanometre üretim sürecinden geçen Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 3.36 GHz hızında Cortex-X3, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A710, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A715 ve üç adet 2.0 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip.

OPPO FIND N3 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Oppo Find N3; 6,5 ve 8 inç büyüklüğünde iki ekrana sahip olacak. Her ikisi de 120 Hz çözünürlüğünde ve Full HD Plus kalitesinde OLED ekranlar olacak. Ekranlarda yer alacak özçekim kamerasıyla ilgili herhangi bir detay bulunmuyor.

Arka panelde ise OIS destekli 50 Megapiksel ana olmak üzere üçlü kamera kurulumu bekleniyor. Cihazda ayrıca 3x optik zoom özellikli kamera olması da muhtemel. 

Oppo Find N3, 16 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB kadar UFS 4.0 dahili depolamaya sahip olacak. Şarj konusuyla ilgili de herhangi bir ön bilgi mevcut değil. Fakat siyah ve yeşil renk seçenekleriyle pazara çıkması bekleniyor. Tasarım yönünden de Oppo Find N3'ün katlanabilir diğer akıllı telefon modellerine göre ince ve hafif olacağı biliniyor.

Öte yandan OnePlus'ın da Open adıyla ilk katlanabilir akıllı telefonunu 29 Ağustos tarihinde tanıtması bekleniyor. OnePlus Open'in teknik özellikler bakımından da Oppo Find N3 ile benzerlik göstereceği iddiaları mevcut.

(Kaynak: Gizmochina)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...