CHP, Halk TV ile yapılan tüm anlaşmalarını feshetti

- Güncelleme:
CHP, Halk TV ile yapılan tüm anlaşmalarını feshetti

GÜNDEM Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Halk TV ile ilişkisini sonlandırdığını duyurdu. Açıklamada Halk TV ile yapılan tüm sözleşmelerin feshedildiği belirtildi.

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol’un itiraf niteliğindeki açıklamasının ardından CHP, Halk TV ile olan tüm sözleşmelerini feshettiğini açıkladı. Seçimden sonra Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerin yükseldiği Halk TV ve Sözcü TV’yi hedef alan Hüseyin Erol, “Parayı CHP'den alıyorlar, Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanını, milletvekillerimizi, büyükşehir belediye başkanlarımızı kışkırtarak parti içinde sorgulama yaratmaya çalışıyorlar.” ifadesini kullanmıştı.

CHP, Halk TV ile yapılan tüm anlaşmalarını feshetti

HALK TV İLE SÖZLEŞME SONA ERDİ

CHP, muhalefete yönelik eleştirilere sık sık yer veren kanal ile sözleşmesini bitirme kararı aldı. Halk TV ile sözleşme resmen sona erdirildi.

CHP'nin Ankara 54. Noterliği'nde gönderdiği fesihnamede şu ifadelere yer verildi:

Sayın muhatap, tarafınızla müvekkil Cumhuriyet Halk Partisi arasında, 01.01.2023 tarihinde sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmenin 9.11. numaralı maddesi ile zaten daha önce varsa tarafınızla imzalanmış tüm sözleşmeler sonlanmıştı.

01.01.2023 tarihli sözleşmenin 6.3. maddesi, 7 gün önceden bildirmek kaydı ile sözleşmenin tek taraflı ve tazminatsız olarak feshedilebileceğini düzenlemektedir.

Bu çerçevede, işbu ihtarın tarafınıza tebliğinden itibaren sözleşmede yazılı sürenin (7 gün) geçmesi ve sözleşmeyi yukarıdaki madde uyarınca tek taraflı ve tazminatsız olarak feshettiğimiz, feshin kabule bağlı olmadığını, bu süreden sonra sözleşmeye konu hizmetin tarafınızdan alınamayacağını ve bu güne dek iki tarafın yükümlülüklerinin devam edeceğini vekaleten saygılarımızla bildiririz.

Cumhuriyet Halk Partisi vekili Av. Çağlar Çağlayan

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...