İkinci Paul Doany dönemi

Düzenleyen:
İkinci Paul  Doany  dönemi

TEKNOLOJİ Haberleri

Türk Telekom’u yakından tanıyan bir isim olan Paul Doany, kurumun özellişterme ve yeniden yapılandırma sürecinde yer almıştı

Ömer Temür

Türk Telekom’da Rami Aslan’dan boşalan CEO’luk koltuğuna Paul Doany getirildi. Türk Telekom’un özelleştirilmesinin ardından 2006 yılında CEO’luk koltuğuna oturan Doany 2011 yılına kadar bu görevde kalmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri, Doany’nin Türk Telekom’u özelleştirmeden sonraki 5 yıl boyunca sabit, mobil, genişbantta ve ayrıca eğlence, BT ve eğitim gibi bilişim ve iletişim teknolojileri alanlarında başarılı çalışmalara liderlik ettiğini söyledi. Doany’nin daha sonra melek yatırımcı olarak çalışmalarına devam ettiğini ve Türkiye’de girişimciliğe önemli katkılarda bulunduğunu belirten Hariri, “Doany’nin, liderliği ve vizyonu ile grubumuzun güçlü mirası üzerine yeni başarılar inşa ederek şirketimizi daha yüksek seviyelere taşıyacağına inanıyorum. Türk Telekom’un dünya standartlarında yenilikçi çözümlerle değer oluşturması ve Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etmesi hedefleri doğrultusunda önemli başarılara imza atan Rami Aslan’a çok teşekkür ederim. Aslan, son 3 yılda, Türk Telekom’un güçlü dönüşümünü, şirket ve markaların entegrasyonunu başarıyla tamamlayarak ve mobil ve sabit iletişim altyapısına yatırımlar yapılmasına öncülük ederek Türk Telekom’a başarılı bir şekilde liderlik etti” dedi.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...