Hiçbir fark yok! iPhone 14 bekleyenlere hayal kırıklığı

Düzenleyen:
Hiçbir fark yok! iPhone 14 bekleyenlere hayal kırıklığı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple’ın yaklaşan iPhone 14 modellerine ilişkin çeşitli iddialar ve sızıntılar gündeme gelmeye devam ediyor. iPhone 14 Pro CAD görüntülerinin ardından standart bir iPhone 14’ün tasarımını ortaya koyan görüntüler ortaya atıldı.

MySmartPrice’ın ismini açıklamadığı bir akıllı telefon uzmanından elde ettiği görüntüler, iPhone 14‌ serisinin ‌iPhone 13‌’e oldukça benzediği görülüyor. Bununla birlikte, Apple, iPhone 12'ye kıyasla ‌iPhone 13‌ üzerinde küçük tasarım değişiklikleri yaparak eleştirilmişti. iPhone 13’teki temel değişiklik ise kamera tarafında oldu. 

Yeni sızıntılara göre, iPhone 13‌'ün kamera düzeni neredeyse hiçbir değişiklik olmaksızın ‌iPhone 14‌'e taşınacak. Ancak MySmartPrice, arkadaki kameranın küçük bir yeniliğe sahip olduğunu ve daha kalın bir cam çerçeveye sahip olduğunu belirtiyor.

Hiçbir fark yok! iPhone 14 bekleyenlere hayal kırıklığıiPhone 14'ün tasarımını gösterdiği iddia edilen görseller

Çentik tasarımına gelecek olursak Apple, son görsellere göre, temel ‌iPhone 14‌ modellerinde aynı çentiği kullanmayı planlıyor. Apple'ın bu sonbaharda dört farklı iPhone 14 modeli piyasaya süreceği iddia ediliyor. 

iPhone 14‌ ve ‌iPhone 14‌ Max, mevcut ‌iPhone 13‌ ile aynı çentik tasarımını sürdürürken, üst seviye iPhone 14 Pro ve ‌iPhone 14 Pro‌ Max’in çentiği kaldırarak daha belirgin bir tasarım değişikliği yapacağı konuşuluyor. Böylece ekranın üst kısmında sadece daire ve kapsül şeklinde bölümler olacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...