Tarkan’ın ‘Geççek’ine Doğuş'tan dikkat çeken hamle: 'Sinirlenme Geçmicek'

Düzenleyen:
Tarkan’ın ‘Geççek’ine Doğuş'tan dikkat çeken hamle: 'Sinirlenme Geçmicek'

MAGAZİN Haberleri

Kısa bir süre önce ‘Geççek’ klibi ile çok konuşulan Megastar Tarkan’ın ardından Doğuş’un ‘Geçmicek’ adlı şarkısı müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Daha çıkmadan sosyal medyada gündem olan şarkı Tarkan'a cevap olarak yorumlandı.

Tarkan, ‘Geççek’ şarkısı ile kısa süre önce gündeme oturmuştu. Şimdi de şarkıcı Doğuş’tan bir hamle geldi. ‘Geçmicek’ daha çıkmadan büyük ses getirdi. Doğuş, yeni şarkısını “Yakında” diyerek sosyal medya hesaplarından duyurdu.

TARKAN’A GÖNDERME Mİ YAPTI?

Doğuş, geçtiğimiz 14 Şubat’ta verdiği konserde yeni şarkısının müjdesini vererek “Şarkım yakında sizlerle buluşacak” demişti. Şarkının adının 'Geçmicek' olduğu ortaya çıkınca, ünlü şarkıcının Tarkan'a gönderme yaptığı öne sürüldü.

Doğuş, yeni şarkısı 'Geçmicek'i Recep Yenigün yönetmenliğinde kliplendirdi. Klip çekimi ile yeni şarkısını taçlandıran Doğuş, klibinde kaptan kıyafeti giydi. 

Şarkının nakarat kısmı şöyle:

"Geçmicek, geçmicek
Sinirlenme geçmicek
Açılın yoldan geliyor kaptan
Sevgisi bana hiç geçmicek"

Tarkan’ın ‘Geççek’ine Doğuş'tan dikkat çeken hamle: 'Sinirlenme Geçmicek'Şarkıcı Doğuş, 'Geçmicek' isimli şarkısını TikTok hesabı üzerinden “Yakında” sözleriyle duyurdu.

“HERKES İŞİNE BAKSIN”

'Geçmicek' isimli şarkısı ile Tarkan'a göndermede bulundu yorumlarını da beraberinde getiren Doğuş, yaptığı açıklamada “Olabilir ya da olmayabilir bunun yorumunu dinleyiciye bırakıyorum. Yapılan yorumları saygıyla karşılıyorum fakat çok önceden zemini hazırlanmış bir şarkı bu. Ben sanatımı icra ederim sadece, 97’den beri bu böyle bence herkes kendi işine baksın” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...