Google fiyat artışına gidiyor: Pixel 8 etiketi ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Google fiyat artışına gidiyor: Pixel 8 etiketi ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Android'in en iyisi olarak gösterilen Google'ın yeni Pixel modelleri yakın zaman sonra tanıtılacak. Yeni seriyle ilgili teknik özellikler ön bilgi paylaşıldı fakat fiyatlandırma belli değildi. Tanıtım zamanı yaklaşırken yeni Pixel 8 modellerinin fiyatı da belli oldu.

Kıdemli analist Yogesh Brar'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Google Pixel 8 modelinin teknik özellikleri ve fiyat etiketi belli oldu. Paylaşılan bilgiye göre yeni çıkacak telefonların fiyatlandırmasında küçük de olsa bir artış olacak.

GOOGLE PIXEL 8 TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Google Pixel 8, gücünü Tensor G3 işlemcisinden alacak. Yeni seriyle pazara çıkacak işlemci; bir adet 3.30 GHz hızında Cortex-X3, dört adet 2.60 GHz hızında Cortex-A715 ve dört adet Cortex-A510 çekirdeklerine sahip olacak.

Akıllı telefon; 6.17 inç büyüklüğünde ve 120 Hz yenileme hızında Full HD OLED ekrana sahip olacak. Ekranda tekli 11 Megapiksel özçekim kamerası yer bulacak. Arka panelde ise OIS özellikli 50 Megapiksel ana ve 12 Megapiksel ultra geniş açılı ikili kamera bulunacak.

12W kablosuz ve 24W da kablolu şarj desteği olacak telefon 4.485 mAh bataryadan güç alacak. 8GB RAM'e sahip olacak cihaz, 128 GB ya da 256 GB da dahili depolama seçenekleriyle sunulacak. Google Pixel 8, yazılım yönünden de Android 14 ile kutudan çıkacak.

GOOGLE PIXEL 8 FİYATI

Ekim ayında tanıtılacak Google Pixel 8 modelinin fiyatı, 649 ya da 699 dolar olacak. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Google henüz açıklamadıkları nedenlerden dolayı ürünlerini Türkiye pazarına çıkarmıyor.

(Kaynak: Android Authority)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...