Son Dakika Fenerbahçe haberleri: Alexander Djiku'dan 4 yıllık imza! Resmi açıklama...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe haberleri: Alexander Djiku'dan 4 yıllık imza! Resmi açıklama...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Fransız asıllı Ganalı milli stoper Alexander Djiku’yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı. 28 yaşındaki oyuncu, son 4 sezonu Fransa 1. Ligi ekiplerinden Strasbourg'da geçirdi. Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen imza töreninde yönetici Selahattin Baki ile sportif direktör Mario Branco da yer aldı.

Fenerbahçe, Fransa'da dört sezonluk Strasbourg kariyeri sona eren ve boşa çıkan Alexander Djiku'yu kadrosuna kattı.

28 yaşındaki bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçti. Gana asıllı Fransız futbolcu Sarı-Lacivertliler'le 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1678435462023639042

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

"Fenerbahçemiz, Fransız asıllı Ganalı milli stoper Alexander Djiku’yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yöneticimiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı.

Alexander Djiku’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor;  Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

Son Dakika Fenerbahçe haberleri: Alexander Djiku'dan 4 yıllık imza! Resmi açıklama...

SZALAİ GİDİYOR DJİKU GELİYOR

Arda Güler'i 20 milyon euro bedelle Real Madrid'e satan Sarı-lacivertliler, bu kez Atilla Szalai için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Yaklaşık 1 haftadır Alman ekibi Union Berlin ile pazarlıklarını sürdüren yönetim, 12 milyon euroluk teklifi kabul etmemişti. Kicker'in son dakika olarak geçtiği habere göre; Union Berlin ve Fenerbahçe'nin 14 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı belirtildi.

Son Dakika Fenerbahçe haberleri: Alexander Djiku'dan 4 yıllık imza! Resmi açıklama...

HAZIRLIKLIR ST. PETERSBURG'DA DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe, 15 Temmuz'a kadar sürecek Pari Premier Cup Turnuvası'na katılmak üzere geldiği Rusya'nın St. Petersburg şehrinde hazırlıklarına devam etti.

Rusya'da üçüncü gününü geçiren sarı-lacivertliler, turnuva kapsamında 12 Temmuz Çarşamba günü Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'la karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sabah yaptığı hafif antrenmanın ardından akşam saatlerinde daha kapsamlı bir idmanla sürdürdü.

Petrovski Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör İsmail Kartal, futbolcuları toplayarak kısa bir toplantı yaptı. Koşuyla başlayan antrenmanda futbolcular; pas, top kapma ve taktik çalışması gerçekleştirdi.

JOSHUA KİNG İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

Milli takım dönüşü sakatlık yaşadığı için takımdan ayrı idman yapan Ferdi Kadıoğlu, akşam antrenmanında takımla çalışmalara başladı. Takımla birlikte kampa getirilen Norveçli oyuncu Joshua King ise kasığında zorlanma tespit edilmesi üzerine tedavisine başlanması için İstanbul'a gönderildi.

Gazprom Arena'da dün yapılan Zenit maçında oyuna sonradan giren Diego Rossi ise dinlenmesi için otelde bırakıldı. Futbolcular, serin havada antrenman yapmanın keyfini çıkardı. Bir bölümü basına açık olan idmanı, Rus basın mensupları da izledi.

Turnuva kapsamındaki ilk maçında dün normal süresi 0-0 biten ilk mücadelede Zenit'e penaltılarla 4-3 yenilen sarı-lacivertliler, 12 Temmuz Çarşamba günü ikinci maçında Sırbistan ekibi Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek.

Sdyushor Smena Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak mücadele, S Sport Plus'ta canlı yayınlanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...