Facebook kişiye özel donatılacak

Facebook kişiye özel donatılacak

TEKNOLOJİ Haberleri

İnternette sörf yaptığınız sitelerden yola çıkarak hakkınızda her şeyi öğrenecek olan sosyal site, karşınıza mantıklı reklamlar getirecek.

Facebook, hazırladığı yeni bir algoritma ile fotoğraflarınızdan sizin hakkınızdaki her şeyi öğrenip bu bilgileri reklamcılara verecek. Sosyal ağ, bunları analiz edecek ve sizin beğenip paylaştığınız fotoğraf içeriklerinden, karşınıza sizi ilgilendirebilecek 'mantıklı' reklamları getirecek. Kaliforniya merkezli dev sosyal ağ sitesi Facebook, bu konu için New York üniversite ile iş birliğine gidiyor. Yapay zeka için laboratuvar çalışmalarına başlandığını ifade eden grubun başkanı Profesör Yann Lecun, "Sistemi kuruyoruz. Bundan sonra artık her kişi için akıllı sistemler devreye girecek. Facebook üyesi kişi hakkında devamlı haber beslenmesi söz konusu olacak" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...