Hızlı ve Öfkeli'nin devam filminde Paul Walker'ın yerine kardeşi

Hızlı ve Öfkeli'nin devam filminde Paul Walker'ın yerine kardeşi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hızlı ve Öfkeli'nin devam filminin çekimleri sürerken feci bir kazada hayatını kaybeden başrol oyuncusu Paul Walker'ın yerine kardeşi oynayacak.

Hızlı ve Öfkeli'nin trajik bir kazada hayatını kaybeden başrol oyuncusu Paul Walker'ın rolü erkek kardeşine teklif edildi.Paul Walker'ın ani ölümünden sonra akıllara yapım aşamasında olan filmin devam edip etmeyeceği gelmişti. Yönetmen James Wan ve Universal yetkilileri filmin çoğunluğunun tamamlandığı bilgisini paylaşmıştı.Yeni gelen haberlere göre Paul Wolker'ın erkek kardeşi Cady Walker (25 Yaşında) Hızlı ve Öfkeli 7'de abisinin yerine başrol oyuncusu olarak sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Hızlı ve Öfkeli 7, serinin son filmi olabilir ve bir bölümü dramatik olarak geçecek.Paul Walker'ın kardeşi nbsp;Cady Wolker nbsp;ile oldukça birbirine benziyorlar. Bakalım kardeş Walker, abisinin yerini doldurmayı başarabilecek mi?
(Aksam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...