BlackBerry'de bütün umutlar 10'da

BlackBerry'de bütün umutlar 10'da

TEKNOLOJİ Haberleri

BlackBerry, büyük umutlar bağladığı dokunmatik ekranlı BlackBerry Z10 ile klavyeli BlackBerry Q10'u önümüzdeki hafta içinde satışa çıkıyor.

BlackBerry, büyük umutlar bağladığı dokunmatik ekranlı BlackBerry Z10 ile klavyeli BlackBerry Q10'u önümüzdeki hafta içinde satışa çıkıyor. Amerika, Kanada ve Bazı Avrupa ülkelerinde eş zamanlı gerçekleştirilen etkinlikle duyurulan telefonların Türkiye lansmanı ise şubat ayı içerisinde yapılacak. Yeni BlackBerry 10 modelleri 2 GB'lık RAM, 1.5 GHz çift çekirdekli işlemci ve 16 GB'lık dahili hafıza içeriyor. Ayrıca, hafıza kapasitesi, ek bir hafıza kartı aracılığı ile yükseltilebiliyor. Her iki modelde bir HDMI çıkışı bulunuyor ve telefon üzerinden NFC (near field communications) teknolojisi aracılığı ile ödeme yapma ve veri alışverişi destekleniyor. Yeni BlackBerry 10 modelleri ayrıca çıkarılabilir batarya kullanıyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...