Bir yıldız doğdu

Bir yıldız doğdu

FUTBOL Haberleri

İspanya Kral Kupası yarı finali ilk ayağında 1-1 biten Real Madrid-Barcelona maçına 19'luk bir oyuncu damgasını vurdu. Daha önce El Clasico'da hiç forma giymemiş olan Fransız savunmacı Raphael Varane eline geçen ilk fırsatı çok iyi değerlendi.

İspanya Kral Kupası yarı finali ilk ayağında 1-1 biten Real Madrid-Barcelona maçına 19'luk bir oyuncu damgasını vurdu. Daha önce El Clasico'da hiç forma giymemiş olan Fransız savunmacı Raphael Varane eline geçen ilk fırsatı çok iyi değerlendi. Futbol tarihinin en önemli eşleşmelerinden birinde 19 yaşında forma giyen genç stoper, 90 dakikalık performansına her şeyden biraz sığdırmayı başardı. Çizgiden top çıkaran, çok kritik atakları soğukkanlılıkla kesen, skoru 2-0 yapacak golü atmak üzereyken Fabregas'ın ayağından topu kayarak alan ve bütün bunlar yetmezmiş gibi beraberlik golünü de atarak takımını mağlubiyetten kurtaran Varane'nin performansı uzun süre unutulmayacak.


MESSİ'Yİ DE KİLİTLEDİ
Genç stoper, dünyanın en iyi oyuncusu olarak kabul edilen Lionel Messi karşısında da hiç çaresiz değildi. Birçok pozisyonda Madrid savunmacılarını geçmeyi başaran Messi, Varane karşısında ise nbsp;
etkisiz kaldı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...