Beşiktaş'a bedava stoper

Düzenleyen:
Beşiktaş'a bedava stoper

TEKNOLOJİ Haberleri

Başkan Fikret Orman, ilişkilerini kullanarak İngiliz ekibinin 22 yaşındaki defans oyuncusunu 1 sezonluğuna kiraladı. Kiralama bedeli yok sadece oyuncuya 1 milyon avro ödenecek.

Kara Kartal transferleri bir bir bitiriyor… Yedek kaleci olarak Fabricio Agosto Ramirez ile söz kesen, stopere Marcelo Guedes ve sağ beke Gökhan Gönül takviyesinde bulunan siyah-beyazlılar, bir savunmacı daha aldı. Hem de tanıdık bir ismi… Geçen sezonu Kasımpaşa’da geçiren Kenneth Omeruo, kulübü Chelsea’den 1 sezonluğuna kiralandı. Transferde başkan Fikret Orman’ın Chelsea yönetimiyle iyi ilişkileri etkili oldu… 22 yaşındaki Nijeryalı stoper için kulübüne herhangi bir ücret ödenmeyecek ancak futbolcuya senelik 1 milyon avro verilecek.

Kulübe güçleniyor

Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer edilen Omeruo ile Beşiktaş’ın en zayıf karnı olarak görülen savunma bloğu ve opsiyonu zenginleşti. Elinde Rhodolfo, Marcelo Guedes ve Dusko Tosic bulunan siyah-beyazlılar stoper mevkisine bir oyuncu daha almayı planlıyor. Nijeryalı genç oyuncunun hem takım içi rekabeti artırması hem de üç kulvarda mücadele edilecek olması nedeniyle rotasyon amaçlı alındığı ifade ediliyor.

Müzmin kiralık

Bonservisi Chelsea’de olan ve 2018’e kadar mukavelesi bulunan Kenneth Omeruo kariyeri boyunca hep kiralık forma giydi. 2 sezon Den Haag, 2 sezon da Middlesbrough’ta kiralık oynayan genç savunmacı geçen sezonu da Kasımpaşa’da geçirmişti. Kasımpaşa’da toplam 26 maçta görev alan Nijeryalı 25’ine ilk 11’de çıkmış ve 1 de asist yapmıştı… Omeruo ve 56 ikili mücadeleden 50’sinde başarılı olmuştu. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...