Sneijder'e taviz yok

Düzenleyen:
Sneijder'e taviz yok

SPOR Haberleri

Taraftardan gelecek bütün olumsuz tepkileri göze alan Başkan Dursun Özbek’in yönetime, “Eğer biletini kesmezsek, hiçbir itibarımız kalmaz” dediği öğrenildi.

Burhan Can TERZİ

Galatasaray yönetimi Sneijder ile yolları ayırma kararı aldı. Geçen ağustos ayından bu yana, krizler silsilesi içerisinde olan sarı-kırmızılılara, Hollandalı oyuncu konusunda camiadan büyük baskı geldi. “Takımın sözleşmeli futbolcusunu bile sezon açılışında tesislere getiremiyorsunuz” şeklindeki sözlere daha fazla tahammül edemeyen Başkan Dursun Özbek, ani bir toplantı sonrası Sneijder’i kesin olarak satmaya karar verdi. Kulübe önce “Özel işlerim var” daha sonra da “Oğlumun vaftiz töreni için gelemedim” mesajı gönderen yıldız futbolcu için G.Saray Başkanı’nın, yönetim kurulundaki arkadaşlarına “G.Saray bir futbolcuya boyun eğiyormuş algısını oluşturmak olmaz. Eğer bu işi şimdi sonlandırmazsak, hiçbir itibarımız kalmaz” dediği öğrenildi. 

En az 7.5 milyon

Dursun Özbek’in, pazartesiye kadar süre verdiği Hollandalı oyuncunun daha geç İstanbul’da olması bekleniyor. Çünkü yıldız futbolcunun İngiltere’den aldığı teklifler kafasını karıştırmış durumda. İngiliz devi Manchester United ile yakın temasta olan ve Everton tarafından da istenen Sneijder’in, Galatasaray’ın Avrupa’da mücadele edecek olmaması sebebiyle Ada’ya gitmek istediği belirtiliyor. Eski hocası Jose Mourinho ile çalışmak isteyen 32 yaşındaki futbolcuyu, sarı-kırmızılı yönetim 7.5 milyon avrodan bir kuruş aşağı satmayı düşünmüyor.           

Aslan'a Yunan orta saha

Orta saha arayışlarını sürdüren G.Saray'ın, Genoa'dan 25 yaşındaki Panagiotis Tachtsidis'in işini bitirmek üzere olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılıların Yunan futbolcunun bonservisine 1 veya 1.5 milyon avro ödeyeceği ve 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. 

Cimbom harıl harıl

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdmanın ilk bölümünde topla adaptasyon çalışmaları gerçekleştirildi. Çeşitli egzersizlerle devam eden antrenman üç grup halinde dönüşümlü olarak çift kale maçla bitti. Yeni transfer Emrah Başsan da idmanda yerini aldı. 

ÖZBEK’İ YIPRATAN OLAYLAR ZİNCİRİ

∂    Kevin Grosskreutz’un lisansının yetiştirilememesi.
∂    Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilmesi
∂    Burak Yılmaz’ın satılması.
∂    Devre arasında beklenen transferlerin yapılamaması.
∂    Ligdeki olumsuz tablo.
∂    Mustafa Denizli’den sonra
hoca bulunamaması.
∂    Yönetimde 4 istifa.
∂    Sneijder’in açıklamaları ve yaşanan kriz.
∂    Bir ayı aşkın sürede takımın
teknik direktörsüz kalması.
∂    Yeni hoca olarak Riekerink’in açıklanması.
∂    Sneijder’in kampa gelmemesi.
Not: UEFA’nın verdiği ceza mevcut yönetimin icraatlarından kaynaklı olmadığından listeye alınmamıştır. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...