Assassin’s Creed Valhalla oyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu

Düzenleyen:
Assassin’s Creed Valhalla oyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Video oyun geliştiricisi ve dağıtıcısı Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla oyununu kısa süreliğine ücretsiz yaptı. Son dönemlerde video oyun şirketi Epic Games, yayınladığı oyunları sık sık ücretsiz hale getirmesiyle gündeme geliyordu.

Oyun meraklıları 24-28 Şubat günleri arasında Assassin’s Creed Valhalla oyununu Ubisoft platformu üzerinden ücretsiz oynayabilecek. Bununla birlikte, Ubisoft’tan oyuncuları üzecek bir açıklama geldi. Ücretsiz iken oynanan bu oyuna, 29 Şubat gününden itibaren ücret ödeyerek devam edilebilecek. 

Bilindiği üzere, Epic Games platformu GTA 5 gibi kısa süreliğine ücretsiz olarak sunduğu oyunların ücretli olduktan sonra da kullanıcıların kütüphanelerinde bulunmasına izin veriyordu. Ancak Ubisoft buna izin vermiyor. 

HEM PC HEM KONSOLLARDA ÜCRETSİZ

Assassin's Creed serisinin son üyesi Assassin's Creed Valhalla, Ubisoft Montreal tarafından geliştirildi. 10 Kasım 2020’de kullanıcılara sunulan oyun, hem bilgisayarlarda hem de konsollarda ücretsiz oynanabilecek. 

Assassin’s Creed Valhalla oyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu

İşte Assassin's Creed Valhalla oynayabilmek için yapmanız gerekenler; 

  • Bağlantıya tıklayarak Ubisoft’un ‘Bedava Haftasonu’ isimli sayfasını ziyaret edin, 
  • Oyunu oynamak istediğiniz platformu seçin,
  • PC için Ubisoft Connect hesabınıza giriş yapın,
  • Konsol için uygun platformu seçin.
  • PC’de oynamak için Ubisoft Connect indirmeniz gerekiyor.

Oyun, 24 Şubat 12.00 - 28 Şubat 22.00 tarihleri arasında ücretsiz olarak sunuluyor. Bu arada, kampanya bittikten sonra oyundaki ilerlemeniz kaybolmayacak ancak devam etmek için oyunu ücretli olarak edinmeniz gerekiyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...