Apple'dan yeni ürün: Sınıfının en iyisi olacak!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Apple'dan yeni ürün: Sınıfının en iyisi olacak!

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, geçen hafta gerçekleşen WWDC 2023'te birçok ürün tanıttı. Ürünler henüz satışa sunulmadan teknoloji devinin yeni tanıtacağı bilgisayar modelleriyle ilgili detaylar belli olmaya başladı.

Apple, Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda M2 işlemcili ve 15 inç ekran büyüklüğüne sahip MacBook Air modelini tanıttı. Yeni ürün Salı günü pazara çıkacak ama öncesinde ünlü Apple bir analisti, henüz geliştirilen MacBook Air modelleriyle ilgili ön bilgiler verdi.

M3 İŞLEMCİLİ İKİ MACBOOK AIR GELİYOR

Bloomberg'den Mark Gurman'ın yaptığı açıklamaya göre Apple, M3 işlemciye sahip olacak yeni MacBook modelleri üzerinde çalışıyor. 13 ve 15 inç ekran büyüklüğünde gelecek MacBook Air modelleri, gelecek sene yani 2024 yılında pazara çıkacak.

Bu bilgisayarlar, tasarım yönünden de WWDC 2023'te tanıtılan M2 işlemcili MacBook Air ile aynı olacak. Hatta pil yönünden de yeni tanıtılan bilgisayarla aynı özellikleri taşıyacak. M2 işlemcili 15 inç MacBook Air ise yüzde yüz dolumla 18 saate kadar aralıksız kullanım süresi sunuyor.

Mark Gurman'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamaya göre M3, CPU ve GPU sayıları bakımından da M2 işlemcisiyle benzer özelliklere sahip olacak. Firma ayrıca yeni işlemcide performans ve güç verimliliği konusunda da önemli geliştirmeler yapacak.

M3 işlemciye sahip olacak yeni bilgisayarlar hakkında daha fazla detay bilinmiyor. Ayrıca ne zaman tanıtılacağına dair bilgiler de belli değil. Fakat gelecek sene bu zamanlarda yani WWDC 2024'te gelmesi muhtemel görünüyor.

(MacRumors)

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...