Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda Güler'li paylaşım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda Güler'li paylaşım

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan sarı-lacivertli ekibi kutladı. Erdoğan "Fenerbahçe camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum" paylaşımında bulunurken Arda Güler'in fotoğrafını kullandı.

Bu yıl 61.’si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi’nin 1 ve 29. dakikalarda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak şampiyon oldu.

Kupada 18 kere final oynayan Fenerbahçe, son olarak 2013 yılında Trabzonspor’u 1-0 yenerek kupayı müzesine götürmüştü. Kanarya, bugünkü şampiyonlukla birlikte Türkiye Kupası'nı 7. defa kazandı.

CUMHURBAŞKANI'NDAN MESAJ

Fenerbahçe'nin bu zaferine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tebrik geldi. Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "2023 Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğu'na ulaşan Fenerbahce'yi, tüm taraftarını ve Fenerbahçe camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı

ARDA GÜLER'İN FOTOĞRAFINI KULLANDI

Öte yandan, Erdoğan'ın paylaşımında Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in fotoğrafını kullanması dikkat çekti.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1667983791577497608

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...