Apple Watch ne zaman çıkacak? Fiyatı ne olacak?

Apple Watch ne zaman çıkacak? Fiyatı ne olacak?

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın tanıtımını yaptığı Apple Watch Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Spring Forward etkinliğinde gün yüzüne çıkan Apple Watch, geçtiğimiz günlerde anavatanı Amerika'da ön siparişe sunulmuş ve ünlü kesimlerin kollarını süslemeye başlamıştı. Ancak etkinlikte Apple Watch'un Amerika dışında ne zaman satışa sunulacağı hakkında bir açıklama yapılmamıştı.


Bugün gelen bilgilere göre Apple Watch başta İtalya olmak üzere Avrupa ülkelerinde Mayıs ayında ön siparişe sunulacak. Apple Watch'da ikinci dalga diye adlandırılan habere göre Apple Watch 8 Mayıs tarihinde aralarında Türkiye'nin de bulunduğu Avrupa ülkelerinde ön siparişe sunulacak.


Apple Watch'un Türkiye fiyatı ne kadar olacak?


Apple Watch'un giriş seviyesindeki modelinin vergileri ve yükselen doları göz önünde bulundurursak ülkemizde tahminen 1.300 TL civarında satışa sunulacağını tahmin ediyoruz. Bakalım Apple Watch ülkemizde herkesin alabileceği fiyatlar ile 8 Mayıs tarihinde ön siparişe sunulacak mı?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...