Samsung, yuvarlak Gear'ı onayladı

Samsung, yuvarlak Gear'ı onayladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji devi Samsung, yeni nesil akıllı saatinde yuvarlak ekran kullanacak

Akıllı saat pazarının en heyecanlı yılı olmasını beklediğimiz 2015 yılında, şimdiden pek çok akıllı saat gördük ve ilerleyen dönemde de görmeye devam edeceğiz.


Akıllı saat pazarındaki en büyük markalardan olan Samsung ise, bu yıl henüz önemli bir giyilebilir cihaz duyurusu gerçekleştirmedi. 2015 başından beri pek çok ürününü tanıtan marka, yakında uzun zamandır beklediğimiz giyilebilir cihaz duyurularını da gerçekleştirecek.


Yuvarlak ekran onaylandı
Uzun zaman önce yaptığımız haberlerde Orbis kod adlı yuvarlak ekranlı bir Samsung Gear modelinin geliştirildiğini öğrendiğimiz Samsung, yeni akıllı saatini tanıtmaya hazırlanıyor.


Bugün Samsung'un yayınladığı yeni Gear SDK'sı da yuvarlak ekranlı Gear modelinin geleceğini doğrular nitelikte.


Rekabet çok fazla!
Geçmiş sızıntılar nedeniyle Gear A olarak adlandırılması beklenen akıllı saatin nasıl bir tasarımla geleceği çok merak ediliyor. Metal kasa ve değiştirilebilir kayış ile geleceği tahmin edilen akıllı saat, özellikle Apple Watch ve LG Watch Urbane modelleri ile rekabet edecek. Ayrıca ilerleyen dönemde duyurulacak 2. nesil Motorola Moto 360 modeliyle de rekabet edebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...