AirPods 9 saat boyunca bir kadının midesinde kaldı! Cihazın son hali herkesi şaşırttı!

Düzenleyen: / Kaynak: AppleInsider
- Güncelleme:
AirPods 9 saat boyunca bir kadının midesinde kaldı! Cihazın son hali herkesi şaşırttı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / AppleInsider

ABD'de bir kadın yanlışlıkla AirPods Pro yuttu. 9 saat midede kalan kulaklık, doktorlar tarafından çıkarıldıktan sonra hala çalışmaya devam ediyordu.

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kadın uyurken yanlışlıkla AirPods yuttu. Kulaklık yaklaşık 9 saat boyunca kadının midesinde kaldı. Haziran ayında gerçekleştiği belirtilen bu ilginç olay yeni gün yüzüne çıktı ve olayın kurbanı Moe Kennedy bizzat yaşananları AppleInsider'a anlattı.

Kennedy gece yarısı boğazına bir şey sıkışmış gibi hissettiğini dile getirerek uyandığını aktardı. Tükürmeye çalışsa da çıkarmayı başaramayan kadın, dahah sonra kusmaya çalıştığını ve yine başarısızlıkla karşılaştığını söyledi. Bir AirPods Pro yuttuğunu fark eden kadın, ailesi ile birlikte acil servise gitti.

9 SAAT MİDESİNDE KALAN AIRPODS PRO HALA ÇALIŞIYORDU

Acil serviste durumunu doktorlara anlatan kadın muayene edildi. Doktorlar AirPods Pro'nun hala çalıştığını söyledi. Bunun üzerine Kennedy, annesinin kendisini telefonla aradığını ve kulaklığa bağlanarak kızının mide sesini bile duyabildiğini ifade etti.

AirPods 9 saat boyunca bir kadının midesinde kaldı! Cihazın son hali herkesi şaşırttı!

Bilgisayarlı tomografi taraması yaptıktan sonra doktorlar, Apple AirPods'un hızla Kennedy'nin midesine girdiğini ve tehlikeli bir konumda sıkışıp kaldığını keşfetti. Kulaklığın mideye sıkışabileceği veya derhal çıkarılmaması halinde daha büyük bir cerrahi prosedür gerektirebileceği yönünde endişelerini paylaştı. Bunu önlemek için Kennedy ambulansla hastaneye götürüldü ve acil endoskopi yapıldı. İşlem başarılı oldu ve AirPods güvenli bir şekilde çıkarıldı.

Kennedy, AppleInsider'a bir e-postada şunları söyledi: "Genel olarak AirPods Pro'yu yüzde 100 tavsiye ederim, ancak onları yemeyi yüzde 1 milyon tavsiye etmem. Sonunda iyi olduğuma ve AirPods Pro'nun mide asidine dayanıklı olma özelliğini kazara test ettiğime sevindim. Bunun en az 9 saat boyunca sürdüğünü öğrendiğimde çok şaşırdım."

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AppleInsider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...