Otomotivde tasarım yarışması başlıyor

- Güncelleme:
Otomotivde tasarım yarışması başlıyor

T-Otomobil Haberleri

Türkiye otomotiv sektörünün en nitelikli yarışmaları arasında yer alan “Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması” (OGTY) için başvuru süreci başladı.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - OGTY’de bu yıl ödül töreni 25 Ekim tarihinde Bilişim Vadisi’nde düzenlenecek. Yarışmaya 18 yaşını dolduran sektörle ilgisi bulunan tüm sektör profesyonelleri, akademisyen, AR-GE personelleri, teknopark çalışanları, tasarımcılar, girişimciler, serbest çalışanlar ve öğrenciler katılabilecek. Yarışmada bu yıl geleceğin sürdürülebilir teknolojilerini geliştiren beş girişimciye toplamda 1 milyon 200 bin TL para ödülü ve Patent Tescil Ödülü verilecek. Proje sahipleri ayrıca OİB’in dokuz yıldır İTÜ ARI Teknokent ile iş birliği kapsamında İTÜ Çekirdek’te projelerini sanayileşme açısından geliştirme fırsatı yakalayacak ve İTÜ Çekirdek Big Bang StartUp Challenge Yarışmasına katılma fırsatı da yakalayacak. Başvurular, 1 Ağustos tarihine kadar sürecek. OGTY hakkında geniş bilgiye www.otomotivingelecegi.com adlı siteden erişebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...