Cenevre güzelleri

Düzenleyen:
Cenevre güzelleri

T-Otomobil Haberleri

SUV modellerin ağırlıklı olarak yer aldığı fuar, spor otomobillere ve lüksün zirvesindeki markalara ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın en büyük otomobil fuarlarından olan ve 87. kez kapılarını ziyaretçilerine açan Cenevre Otomobil Fuarı, İsviçre’deki Palexpo Sergi Merkezinde ziyaretçilerini ağırlıyor. 19 Mart tarihine kadar açık olacak fuarda bu yıl 900 araç sergileniyor. Yaklaşık 700 bin ziyaretçi bekleyen organizasyon dünyanın en hızlı spor otomobillerine ve lüksün zirvesindeki markalara ev sahipliği yapıyor. Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Lexus, Mercedes, Bentley, Audi, BMW gibi markaların seri üretim modellerinin yanı sıra özel olarak tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen modelleri de fuarda yer alıyor. İsviçre otomobil pazarı, 8 milyonluk nüfusuna göre 320 bin civarında yıllık satışla oldukça hareketli. AB bölgesindeki yüksek vergilere avantaj sağlayan kanunları yüzünden birçok ünlü isim burada yaşıyor. Dolayısıyla İsviçre caddelerinde fuarda sergilenen birçok modeli görmek mümkün. Tanıtılan yeni araçların yanı sıra ayrıca, lastik ve aksesuar üreticileri gibi bir çok markada bu Cenevre’de boy gösteriyor. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...