BOM Akademi farkıyla buz üstünde sürüş deneyimi

BOM Akademi farkıyla buz üstünde sürüş deneyimi

T-Otomobil Haberleri

2008 yılında kurulan, 13 seneye ulusal ve uluslararası platformlarda kazanılmış 18 şampiyonluk sığdıran Borusan Otomotiv Motorsport’un deneyimlerini aktarmak amacıyla ve sosyal sorumluluk bilinci ile 2015 yılında faaliyete geçen BOM Akademi, gelenekselleşen Kar ve Buz Sürüşü Etkinliğini Çıldır'da gerçekleştirdi.

ALİ ÇELİK

Benzerlerine ancak Kuzey Avrupa ülkelerinde rastlanabilen adrenalin dolu etkinlikte buz kalınlığı 40 santimetreyi aşan Çıldır Gölü üzerinde Temel Eğitim, Drift ve Yarış pisti olmak üzere toplam 3 parkurda sürüş gerçekleştirildi. BMW M8 Competition Coupé, BMW M4 Competition Coupé ve BMW M240i xDrive Coupé gibi yüksek performans araçlarının kullanıldığı bu etkinlikte araçlarda hem standart kış lastikleri hem de yurt dışından özel getirtilen çivili yarış lastikleri kullanıldı. Bu yıl 7.si gerçekleştirilen etkinlik, müşterilerin katılımına sunulan tek organizasyon olarak dikkat çekerken öte yandan Borusan Otomotiv çatısı altında ülkemizde temsil edilen Land Rover’ın ikonik Defender modelleri ile off-road kar sürüşü adrenalin dolu anlara sahne oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...