Yönetim atakta: Galatasaray'da sıra Rashica'da

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yönetim atakta: Galatasaray'da sıra Rashica'da

Spor Haberleri

Sarı kırmızılı yönetim, Norwich City ile masaya oturacak ve Kosovalı oyuncunun bonservisini almaya çalışacak. Hem İcardi’nin hem Rashica’nın Aslan gönüllü olması büyük avantaj.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray’da, Başakşehir galibiyeti sonrası şampiyonluk hesapları yapılmaya başlandı. Son dört maçlık periyoda beş puan önde giren sarı kırmızılılar 23’üncü şampiyonluklarına ulaşacaklarından emin. Okan Buruk ve öğrencileri kazandıkça, yönetim de Şampiyonlar Ligi’nde yarışabilecek kadro kurabilmek için kolları sıvadı. Yönetim önceliğini kiralık isimlerin bonservisini almak olarak belirledi. Ve gözler de ilk on birin önemli isimleri Mauro Icardi ile Milot Rashica’ya çevrildi.

MORALLER TAVAN YAPACAK

PSG’den kiralanan İcardi için Fransız kulübü ve yıldız oyuncunun menajeriyle pazarlıklara başlayan Aslan şimdi de rotasını Rashica’ya çevirdi. Önümüzdeki günlerde Norwich City’ye ilk resmî teklifini yapmayı planlayan yönetim pazarlığa 6 milyon avrodan başlamayı planlıyor. Kosovalı oyuncuya Ada ekiplerinden ve Avrupa’dan talipler olduğu biliniyor. Ancak aynı İcardi’de olduğu gibi Rashica’nın da önceliğinin parçalı forma olması Cimbom’un en büyük kozu olarak masada duruyor.

11 GOLE KATKISI VAR

26 yaşındaki Kosovalı hücumcu bu sezon Galatasaray formasıyla 27 maçta 1736 dakika sahada yer aldı. Bu süreçte 6 gol ve 5 asistle 11 gole doğrudan katkı verdi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...