Yılmaz Vural Premier Lig'e gidecek mi, işte son haber

Yılmaz Vural Premier Lig'e gidecek mi, işte son haber

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekibi Cardiff City ile Malky Mackay arasındaki ipler kopma noktasına geldi. Adaylar arasında Yılmaz Vural'ın da adı geçiyor.

İngiltere Premier Lig temsilcisi Cardiff City 'deki teknik direktör krizi yeni bir boyut kazandı. Kulübün sahibi Vincent Tan ile Teknik Direktör Malky Mackay arasında yaşanan sorunların ardından Malezyalı işadamı İskoç teknik adama istifa etmediği takdirde kovulacağını iletti. Galler merkezli kulübün Mackay'ı istifaya zorlamak adına futbol direktörlüğüne İskoç teknik adamın selefi Dave Jones'i getirmek için temaslar yürüttüğü de başta BBC olmak üzere Ada basınındaki haberlere konu oldu. Mackay'ın yerine getirilmesi muhtemel aday listesi ise bir hayli kabarık. Yılmaz Vural 'ın öne çıktığı adaylar arasında Ole Gunnar Solskjaer, Roberto di Matteo ve Denis Wise ikilisi, Craig Bellamy, Robert Jarni, Paul Ince, Gianfranco Zola, Sven Goran Eriksson ile Jimmy Floyd Hasselbaink'in yer aldığı kaydedildi. Yakın dönemde Cardiff City Başkanı Mehmet Dalman, Yılmaz Vural'ın takımın başına geçeceği iddialarını hayal ürünü ve gerçeklikten uzak olarak nitelendirse de son olaylar bu söylemi haksız çıkaracak nitelikte gelişti. Yılmaz Vural'ın menajeri Muzzi Özcan'ın ise konu ilgili olarak sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Bazen sessiz kalmanız ve eylemlerin konuşmasına izin vermeniz gerekir! Hiçbir Türk Yılmaz Vural'ı bilmediğini söyleyemez!" ifadesini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...