Tarık Çamdal'da pürüz çıktı, işte son gelişmeler

Tarık Çamdal'da pürüz çıktı, işte son gelişmeler

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın istediği Tarık Çamdal'da bonservis engeli çıktı. Eskişehir yönetiminin 6 milyon Euro istemesi üzerine takas formülü gündeme geldi.

Yerli transferi için büyük çaba harcayan Galatasaray'ın en önemli hedeflerinden biri olan Tarık Çamdal konusunda pürüz çıktı. Sarı-Kırmızılılar'ın yaptığı teklif sonrasında Eskişehirspor'un "Tarık'ın bonservisi 6 milyon Euro'dur" cevabın verdiği öğrenildi. Bu cevap karşısında adeta şok olan Galatasaray yönetiminin takas formülünü gündemine aldığı belirlendi. Sarı-Kırmızılılar'ın önümüzdeki günlerde Eskişehirspor'la yeni bir görüşme yapacağı, Tarık'a karşılık 3 milyon Euro ve Yekta'yı önereceği öğrenildi. Mancini'nin takımda düşünmediği Dany'nin de Eskişehirspor'a teklif edilebileceği belirlendi. Galatasaray yönetimi, Bursasporlu Serdar Aziz konusunda temaslarını da sürdürüyor. Başkan Ünal Aysal'ın bu transferle bizzat ilgilendiği ve önümüzdeki hafta içinde Erkan Köristan'la baş başa bir görüşme gerçekleştireceği ifade edildi. (Takvim)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...