Yıldırım çıkarma

Düzenleyen:
Yıldırım çıkarma

SPOR Haberleri

Bursa deplasmanında 2 puan bırakan Fenerbahçe'de Pereira-RvP gerginliği patlama noktasına gelince harekete geçen Aziz Yıldırım, dün herkesten tek tek hesap sordu

Sadece takımı değil, olası krizleri de yönetmekle yükümlü olan Teknik Direktör Vitor Pereira, Robin van Persie'yle yaşanan sorunları eline yüzüne bulaştırınca Başkan Aziz Yıldırım yine devreye girmek zorunda kaldı. Bursa beraberliğiyle şampiyonluk yolunda önemli bir yara alan sarı-lacivertlilerde kritik Lokomotiv ve Beşiktaş karşılaşmaları öncesi sinirler gerilip moraller dip yapınca Yıldırım, kurmaylarıyla birlikte Samandıra'ya çıkarma yaptı. Mahmut Uslu, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Önder Fırat, İlhan Ekşioğlu, Ender Alkaya, Ozan Balaban ve Selim Kosif'le birlikte tesislere giden Başkan, Pereira'dan, Van Persie'ye, kaptanlardan yıldızlara herkesten hesap sordu.
Pereira'nın kulağını çekti
Önce Vitor Pereira'yı karşısına alan Aziz Yıldırım, Portekizli çalıştırıcıyı sert bir dille uyardı. "Kaos ortamında şampiyonluk gelmez" vurgusunda bulunan Yıldırım, "Ben her zaman senin yanında durdum, destek oldum. Ancak sen aile içindeki meseleyi kamuoyuyla paylaşarak büyük bir yanlış yaptın. Haklı dahi olsan bu tür şeyle takıma zarar veriyor. Bir daha böyle bir şey istemiyorum" dedi. Başkan, oyuncularla ilişkilerini düzeltmesini istediği Pereira'ya, "Elinde Türkiye'nin en pahalı ve en güçlü kadrosu var. Bu ekibi sana güvendiğimiz için oluşturduk. Oyuncularına sahip çık ve başarıya odaklan. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Suni gündemlerle vakit harcama" ikazında bulundu.
Van Persei'ye destek verdi
Hocadan sonra Robin van Persie'yi karşısına alan Başkan Aziz Yıldırım, Hollandalı golcüye moral verdi. Yıldırım, mutsuz olan RvP'ye "Sen bir dünya yıldızısın. Bunu kimse tartışamaz. Ben sana inanıyorum. Sahada olma isteğini de anlıyorum. Çalışmaya devam et. Bu süreci hep birlikte aşacağız. Konu ne olursa olsun en ufak bir sıkıntıda direkt bana geleceksin" sözleriyle moral aşıladı. RvP'nin ardından Volkan, Gökhan ve Mehmet Topal'la görüşen Yıldırım, kaptanlara, "Elinizi taşın altına koyun ve takım ruhunu sağlayın" talimatı verdi. Son olarak takıma hitaben bir konuşma gerçekleştiren Başkan, şampiyonluk beklentisini yinelerken, Nani'ye de "Takım oyunu oyna" ikazı yaptı. > M.Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...