Umuda yolculuk

Düzenleyen:
Umuda yolculuk

SPOR Haberleri

Başkan Dursun Özbek ile yöneticiler Eşref Alaçayır ve Fatih İşbecer sarı-kırmızılıların geleceğini belirleyecek toplantı için İsviçre'ye gitti

Galatasaray bugün UEFA'ya 164 milyon avroluk bütçe açığının hesabını verecek. Finansal problemler nedeniyle UEFA ile yaşanan süreçte sona yaklaşılırken, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'in başında bulunduğu heyet İsviçre'ye gitti. Galatasaray'ın dosyası, UEFA Finansal Fair Play Komisyonu tarafından 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası istemiyle UEFA Hukuk Kuruluna sevk edilmişti. Bugün yapılacak görüşmeler öncesi nefesler tutuldu. İsviçre'ye giden yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm'ün de dahil olacağı heyet, dün konuyu takip eden avukat Jean Louis Dupont'la görüşmelerde bulundu ve UEFA ile yapılacak toplantıda nasıl bir strateji izleyecekleri hakkında karar verdiler. Başkan Özbek ve heyeti, mali konularda son dönemde yaşanan iyileşmeleri ve geleceğe dönük planlarını aktararak, UEFA'dan ek süre talebinde bulunacak.
Altıntop'un parası çıktı
Cenevre’ye gitmeden önce havalimanında açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, "Tek bilek tek yürek" bilekliklerinin satışı hakkında da bilgi verdi. Tanesi 10 liradan satılan bilekliklerinden elde edilen gelirin 10 milyon liranın üzerine çıktığını söyleyen Başkan Özbek, "Bir milyonu geçtik. Zor günlerinde kulübe sahip çıkan herkesin kendisiyle gurur duyması" gerekir" diye konuştu. İki haftada satılan bilekliklerden elde edilen gelir sayesinde, sakatlıklardan dolayı oynamadığı halde sarı-kırmızılı kulüpten 2 milyon 250 bin avro kazanan Hamit Altıntop’un bir yıllık ücreti çıkmış oldu. Bu arada bilekliklerin taklitlerinin satıldığını öğrenen yöneticilerin gerekli başvuruları yaptığı öğrenildi. Öte yandan olaylı Trabzonspor maçı hakkında da konuşan Özbek, bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta'yı aradığını belirterek, "Kendisi çok değerli bir arkadaşım.  Keşke karşılaşma daha sakin bitseydi" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...