Yeni Zidane Salih! Dünya yıldızı olacak...

Yeni Zidane Salih! Dünya yıldızı olacak...

SPOR Haberleri

İtalyanlar, milli oyuncuyu Fransızların efsane ismine benzetti. Roma'nın Fenerbahçe'yi 10 milyon avroya ikna ettiği belirtildi.

Başkan Aziz Yıldırım, geçtiğimiz gün yapılan Olağan Mali Genel Kurul'da Diego Ribas'tan başka oyuncu almayacaklarını söyleyip transferi kapattıklarını açıklamıştı. Ancak 6 aydır devam eden Roma-Salih aşkı artık iyice alevlendi. İtalyan medyasına göre Salih Uçan'ın Roma'ya gitmesi an meselesi. Geçtiğimiz sezon başından bu yana Fenerbahçe'nin kapısını aşındıran İtalyan devinin Salih'le çoktan el sıkıştığını öne süren Çizme basını sarı-lacivertli kulübün de 10 milyon avro bonservis karşılığında transfere onay verdiğini yazıyor. İtalyanlara göre imzanın gecikmesindeki tek sebep, kulüplerin ödeme şartlarını netleştirememiş olması. Ancak bunun da çok önemli bir problem olmadığını belirten İtalyanlar transferin kısa sürede resmen biteceğini iddia ediyor.
Dünya yıldızı olacak
İtalyan medyası her gün Salih Uçan'la ilgili haberler yaparken, 20 yaşındaki milli oyuncuya methiyeler düzüyor. Salih'le ilgili tanıtım yazıları yayınlamaya başlayan Çizme basınının kullandığı ifadeler dikkat çekiyor. Salih'i "Türkiye'nin yeni Arda Turan'ı" olarak gösteren yazılardan birinde, "Aynı mevkide ve rolde oynamıyorlar ama sahip oldukları yetenekle Salih'in Arda Turan seviyesinde oynaması mümkün. Roma ona yeteneklerini sergilemesi için yeni bir fırsat sunuyor. Hem de Şampiyonlar Ligi'nde" denildi. La Gazetta Della Sport'ta yer alan bir başka haberde ise Salih'ten "Yeni Zidane" olarak" bahsedilirken, Roma'nın Fenerbahçe'ye 10, genç oyucuya da yıllık 1.5 milyon avro ödeyeceği, imzaların yakında atılacağı belirtildi. nbsp;
SALİH'İN VALİZİ HAZIR
Ersun Yanal döneminde kulübeye demir atan Salih Uçan, Roma yollarına düşmek için can atıyor. Uzun bir süredir İtalyanca dersleri alarak kendini bu transfere hazırlayan genç yıldız, Fenerbahçe'nin onay vermesiyle birlikte ilk uçağa binerek soluğu Roma'da alacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...