Galatasaray'da fon operasyonu

Galatasaray'da fon operasyonu

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal, fon şirketleriyle görüşerek, yıldız transferleri kadroya katabilmenin önünü açacak.

UEFA kriterleri nedeniyle transfere sadece 15 milyon avro ayırabilen Galatasaray, yarın başlayacak olan transfer sezonu için kaynak aramaya başladı. Telekom'un sponsorluklardan çekilmesi ve ardından henüz iç pazarda forma reklamı da bulanamaması sarı-kırmızılılarda endişeye neden olmuştu. Ancak Başkan Ünal Aysal yöneticilerin yüreğine adeta su serpti. Aysal transfer krizini Amerika'daki fon şirketleriyle yapacağı görüşmenin ardından çözüme kavuşturacağını anlattı. Drogba'nın da yerini doldurmak isteyen Galatasaray, Avrupalı menajerlerin birçok oyuncuyu tavsiye etmesi ile acil eylem planına geçti. Aysal'ın, Amerika'ya giderek tıpkı Beşiktaş'ın Quaresma ve Almeida transferlerinde olduğu gibi bir fon bulup, anlaşma yapacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların başkanı, böylece hem Drogba'nın boşluğunu dolduracak hem de yeni sezon için çilek transferleri için ilk adımı atmış olacak.
İsimler sınıflandırılacak
Fernando Torres, Mandzukic, Mevlüt, Olcan, Gökhan Töre gibi listedeki yıldız oyuncuları yaşlarına göre sınıflandıracak olan Ünal Aysal, fonla masaya oturarak pazarlığa başlayacak. Fon, kulüpten izinsiz oyuncularını satamayacak ya da kiralayamayacak. Başka bir kulübe transferi halinde yine Galatasaray kazanacak. Böylece maddi sıkıntı çeken sarı-kırmızılıların kasasından yüksek paralar çıkmayacak ve fon şirketi de riske ortak olacak. Q7'nin bonservisi 7,5 milyon avro olmasına rağmen siyah-beyazlılara maliyeti 1,5 milyon avro düzeyine inmişti. nbsp;BAHADIR ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...