Yeni transfer Şenolovski!

- Güncelleme:
Yeni transfer Şenolovski!

Spor Haberleri

Aboubakar ve Gedson olmasa Süper Lig'de orta sıraları hedefleyen bir takım izlenimi veren Beşiktaş ilk düdükle düşük beklentileri olanları yanılttı.

MURAD TAMER- Aboubakar ve Gedson olmasa Süper Lig'de orta sıraları hedefleyen bir takım izlenimi veren Beşiktaş ilk düdükle düşük beklentileri olanları yanılttı.

Şıkır şıkır top oynayan bir takım vardı sahada. Geriden oyun kurup hızlı hücuma çıkmakta da, rakibi sahasına gömerek bunaltmakta da çok başarılıydı siyah beyazlılar. Gedson-Salih-Amir'den oluşan orta üçlünün efektifliği Tirana maçlarında dikkati çekmişti. Bu üçlü giderek seviye atlıyor.

Salih Uçan da harika oyununu bir gol ve asistle süslerken, 10 numara transferine gerek olmadığını haykırdı âdeta.

Orta böyle yapılır

Transfer krizi yaşanırken Muleka'nın da gelişimine değinmek gerek. Şenol Hoca, yeni bir Larin çıkarmaya çalışıyor gibi. Beşiktaş'ın sol kanadı ise Masuaku'nun yokluğunda havalanmıyor. Umut Meraş iyi bir yedek olmaktan çok uzakta şu andaki hâliyle. Bek oyuncusu olmasına rağmen hücumda sağ kanadı iyi idare eden Onur Bulut'tan biraz feyz almalı. Duran toplarda Amir yılların derdine çözüm olmuş gibi. Özellikle kornerlerde ön direğe yerden top gönderen meslektaşlarına "Orta böyle yapılır" dedi her defasında. 

Tebrikler Hoca’ya

Onana hiç de öyle dört milyon avroluk bir oyuncu izlenimi vermedi. Hatta Necip Uysal ondan daha iyi. Hatasıyla yenilen gol de cabası... Amir-Gedson-Salih üçlüsünden formayı alması zor. Amartey ise Omar'a göre daha teknik ama kontrollü diyemem... Transfer krizi dinlemeyen bir teknik direktörü var Beşiktaş'ın. Kısıtlı imkânlara rağmen oynattığı futbol takdire şayan. Şimdi Beşiktaş'ı bir başka kriz bekliyor. Yapılacak en az üç transfer daha var ve bu üç isim de direkt oynaması için alınacak. Şenol Güneş'in şu anda oturtmuş olduğu sisteme yeni gelenler ne derecede ve ne sürede uyum sağlayacak muamma. 

MAÇIN ADAMI: Salih Uçan

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...