Yanal'ın hedefi: İki hazır kadro

Düzenleyen:
Yanal'ın hedefi: İki hazır kadro

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin tecrübeli teknik adamı rekabeti üst seviyede tutuyor, her futbolcunun alternatifi olacak şekilde kadroyu şekillendiriyor

Trabzonspor'da sezon öncesi her şey yolunda. Hazırlık maçlarında alınan farklı galibiyetler, yeni transferlerin başarılı performansları ve takıma çabuk uyum sağlamaları, ayrıca futbolcular ve teknik adamlar arasındaki sıcak ortam dikkatleri çekiyor. Ersun Yanal'ın en büyük hedefi ise iki hazır 11'i elinde bulundurmak. Trabzonspor’da her alanda forma savaşı yaşanıyor. Kalede Onur ve Esteban arasında ciddi bir rekabet söz konusu. Savunmada ise Durica, Mustafa Yumlu, Uğur Demirok, Akakpo ve Mustafa Akbaş da hazır olduklarını gösterdi. Sol beke transfer edilen Ibanez'in ensesinde Güray Vural, Mustafa Akbaş ve Yusuf Erdoğan var.

Forma aslanın ağzında

Orta sahada da büyük rekabet yaşanacak. Okay ve M.Ekici gibi oyuncuların da formaları artık garanti değil. Onazi ve Bero gibi önemli ayakların transfer edilmesinin ardından Yanal, iskeleti bu bölgeden oluşturmaya başlayacak. Aytaç, Yusuf Erdoğan, Güray’ın yanı sıra Yusuf Yazıcı, Abdulkadir gibi genç oyuncularda bu bölgede forma almak için savaşacak. Yanal'ın yeni sezonda nasıl bir forvet hattı kuracağı ise merak konusu. Sheydaev, Muhammet, Castillo ve Hyun-Jun Suk'un kıyasıya bir rekabete girmesi bekleniyor. Yanal ise şu anda her futbolcunun bir alternatifi olmasının keyfini yaşıyor. 

TRABZONSPOR'DA GÜNDEM

Rakip Emirates Club

Macaristan'ın Györ şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor bugün Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Emirates Club ile hazırlık maçı yapacak. ETO Park Stadyumu’nda oynanacak müsabaka 20:30’da başlayacak.

Yusuf'a kutlama

Bordo-mavililerin Györ kampında Yusuf Erdoğan'a teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı. Yusuf, 24. yaş gününde kendisi için hazırlanan pastayı keserken, futbolcuyu, teknik heyet ve takım arkadaşları tebrik etti.

Suk boş geçmiyor

Trabzonspor'un Porto'dan kiraladığı forvet oyuncusu Hyun-Jun Suk, Güney Kore Milli Takımı’nda gollerine devam ediyor. 2016 Rio Olimpiyat Oyunları ilk maçında 70'te oyuna giren Suk iki gol atmıştı. Almanya maçında ise 75'te şans verilen yıldız oyuncu, 3-3 biten maçta yine fileleri havalandırdı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...