Tazminatı nedeniyle istifa etmeyen Pereira'ya 12 numara tepki

Düzenleyen:
Tazminatı nedeniyle istifa etmeyen Pereira'ya 12 numara tepki

SPOR Haberleri

Yönetimin iknaya çalıştığı ancak uzlaşma sağlayamadığı Portekizli hoca eğer kalırsa 18 Ağustos’ta Grasshoppers maçında taraftarın protestosuyla karşılaşacak

Fenerbahçe’de tüm yollar ve eylemler teknik direktör Vitor Pereira’nın görevi bırakmasına yönelik… Başarısız olduğu, takım üzerinde otoritesinin kalmadığı düşünülen ve yönetimin istifası yönünde telkinde bulunduğu Portekizli hoca “Ben görevimin başındayım” dedi. Ve başarılı olduğunu da söyledi. Hal böyle olunca yönetim bir dizi kararlar aldı… Bırakmasına yönelik olarak yıldırma politikası izlenecek, gerekirse yardımcıları değiştirilecek ve kaptanlar daha çok sorumluluk alacaktı. Tesislerde tam gün mesai yapması da istenecek olan Pereira’ya yönelik en büyük tepkiler ise taraftar kanadından… 

İstifa daveti yapılacak

Twitter dünyasında TT olan Vitor Pereira konusunda birçok başlık açılırken asıl tepkinin görevde kalması halinde 18 Ağustos’ta gösterileceği öğrenildi. Birçok taraftar “Vitor Pereira varsa biz yokuz” diye maçlara gitmeyeceği imasında bulunurken gidecek olanlar da pek sevilmeyen teknik adamı göndermeye yönelik eylemlerde bulunacak. Grasshoppers ile Kadıköy’de oynanacak maçta tribünlerin hedefinde Vitor Pereira olacak ve istifa etmesi istenecek.  Tabii ki bu tepki silsile planında takım ayrı tutulacak ve onlara destek verilecek. 4.5 milyon avroluk tazminatı düşündüğü için gitmeyen ve yönetime de kafa tutan Portekizlinin bu tavır karşısında nasıl bir yol çizeceği merak konusu. 

"Tazminatı ufak bir konu"

Sarı-lacivertli camianın tek bir gündemi var… Vitor Pereira’nın gönderilmesi… Sosyal medyada istifası yönünde hashtag (#) açılan Portekizli teknik adam için bir açıklamada eski başkan Ali Şen’den geldi… Şen “Pereira geldiği zaman otoritesinin, ciddiyetinin Fenerbahçe'yi taşıyamayacağını söylemiştim.  Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu Pereira'ya her türlü desteği verdi. Çalışma ortamının en iyi şekilde verilmesine rağmen Pereira başarılı olamadı. Pereira, bir an evvel gitmeli. Tazminat konusu Aziz Yıldırm ve yönetim kurulu için çok ufak, hemen halledilebilir bir konudur” dedi. Eski yönetici ve başkan adayı Hulusi Belgü ise “Şu anda Vitor Pereira’nın gönderilmesi abesle iştigal olur çünkü sezon başladı, hazırlıklar yapıldı. Teknik direktörün isteğine göre transferler gerçekleştirildi. Bu saatten sonra hoca değiştirmek Fenerbahçe'ye daha da zarar verir” ifadesini kullandı. 

FENERBAHÇE GÜNDEMİ

Fenerbahçe’nin yeni transferi Roman Neustadter modaya uydu ve saçlarını boyattı. Takım arkadaşları ilk gördüğünde “Kim bu? Yeni transfer mi?” diye takıldı…

Tazminatı nedeniyle istifa etmeyen Pereira'ya 12 numara tepki

Bırak yangın yapmayı Grasshoppers!

Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Grasshoppers, 18 Ağustos’taki maça güvenlik endişesi nedeniyle gelmek istemediğini açıkladı. Kulüp Başkanı Stephan Anliker, İsviçre Dışişleri Bakanlığı’nın vatandaşlarını Türkiye seyahatlerinde “kalabalık gruplardan uzak durmaları” konusunda uyardığını hatırlattı ve UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçının da bu kategoride olduğundan dolayı Türkiye’ye seyahat etmekten çekindiklerini duyurdu. Ayrıca 50 kişilik kafilenin güvenliğinin sağlanması talep edip aksi takdirde UEFA’dan maçın başka bir ülkede oynanmasını talep edeceklerini belirtti.  

Kombinede patlama

Fenerbahçeli sporseverler futboldan basketbola kaydı! Sarı-lacivertlilerde basketbol tarihine geçen bir olay yaşandı. İki sezondur Final Four’a kalan ve geçen sezon şampiyonluğu son anda kaybeden Fenerbahçe Basketbol Takımı taraftarı  salona çekmeyi başardı… Bu sezon için 6 bin 453 kombine satıldığı duyuruldu. Bu rakam erkek basketbol branşında bugüne kadarki kombine kart satışında rekordu… Kulübün resmi sitesinden taraftara özel teşekkür edildi.  Geçen sezon futbolda 39 bin kombine satan Kanarya bu sezon ise 15 binlerde kaldı. Ki 31 Temmuz’da sona eren satışlar 28 Ağustos’a kadar uzatıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...