Wout Weghorst transferinde son durum... Beşiktaş'ın yeni golcüsü kampa yetişecek

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Wout Weghorst transferinde son durum... Beşiktaş'ın yeni golcüsü kampa yetişecek

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş yönetimi 1.97'lik Wout Weghorst'un transferi konusunda kulübü Burnley'le anlaşma sağladı. Siyah-Beyazlı yöneticiler, yıldız ismin Premier League takımlarından teklif beklediği için sürecin uzadığı bilgisini paylaştı. Hollandalı santrfor bir aksilik olmazsa 27 Haziran'a yetişecek.

Beşiktaş'ın 3. transferi Wout Weghorst... Teknik direktör Valerien İsmael yönetiminde yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Kartal, transfer çalışmalarını erken tamamlamak istiyor. Gedson Fernandes'i sezon içinde bitiren Siyah-Beyazlılar, stopere Vida'nın yerine Romain Saiss'i almıştı. Golcü meselesi de Wout Weghorst ile erkenden halloldu.

İKİ YENİ TRANSFER KAMPA YETİŞECEK

Beşiktaş'ta sezon açılışı 27 Haziran olarak belirlenmişti. Gedson ve Saiss'in yanı sıra Hollandalı santrforda kampın ilk günü takımda olacak. 1.97'lik kulenin transferi konusunda kulübü Burnley'le anlaşma sağlandı. Geçen sezon devre arasında Yeni Zelandalı yıldızı Chris Wood'u 30 milyon euroya Newcastle United'a satan Burnley, bu transferden karlı çıksa da yerine 14 milyon euro verip Wolfburg'dan transfer ettiği Weghorst'la kümede kalmayı başaramamıştı.

Hollandalı santrfor o dönem kümede kalma savaşı veren İngiliz ekibine transferin sözleşmesine "düşersek ayrılma hakkım saklıdır" maddesi koydurmuştu. Burnley düştüğü için de 17 milyon euro güncel piyasa değeri bulunan yıldız isim birkaç kulüple temas halinde

Wout Weghorst transferinde son durum... Beşiktaş'ın yeni golcüsü kampa yetişecek

FENERBAHÇE DE DEVREDE İDDİASI

Beşiktaş ile Fenerbahçe, dünyada başka santrfor yokmuş gibi yine aynı isme talip oldu. Wout Weghorst'a Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe'de kiralık teklifinde bulundu. Beşiktaş, futbolcunun toplamda 2.5 milyon Euro’luk maaşını ödemeyi kabul ederken, bu transfer için Fenerbahçe’nin de masada olduğu gerçeği var. Almanya ekiplerinden de talibi olan Weghorst'un kararı transferde belirleyici olacak.

Siyah-Beyazlı yöneticiler, yıldız ismin Premier League takımlarından teklif beklediği için sürecin uzadığı bilgisini paylaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...